Închide meniul

Cristiano Ronaldo a înscris un gol fabulos pentru Al-Nassr! Superstarul portughez a marcat din lovitură liberă, ca în vremurile bune

Sebastian Cristian Publicat: 18 martie 2023, 23:17 / Actualizat: 19 martie 2023, 11:19

Cristiano Ronaldo a înscris un gol fabulos pentru Al-Nassr! Superstarul portughez a marcat din lovitură liberă, ca în vremurile bune

Cristiano Ronaldo a înscris un gol fabulos pentru Al-Nassr

Captură Twitter

  • Cristiano Ronaldo a înscris un gol fabulos pentru Al-Nassr
  • Superstarul portughez a marcat din lovitură liberă, ca în vremurile bune

Cristiano Ronaldo a înscris un gol fabulos pentru Al-Nassr! Superstarul portughez a fost decisiv pentru echipa sa și a înscris din lovitură liberă, ca în vremurile bune.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Al Nassr a învins-o pe Abha, scor 2-1 și continuă lupta pentru titlu în Arabia Saudită. Formația lui Cristiano Ronaldo este pe locul 2, cu 49 de puncte. Lider rămâne Al-Ittihad, care are un punct în plus.

Cristiano Ronaldo a înscris un gol fabulos pentru Al-Nassr! Superstarul portughez a înscris din lovitură liberă, ca în vremurile bune

Deși nu a reușit să înscrie în ultimele trei meciuri pentru Al-Nassr, superstarul portughez a dat lovitura în meciul cu cei de la Abha. În minutul 78, atunci când Al-Nassr era condusă cu 0-1, Cristiano Ronaldo a executat superb o lovitură liberă, trimițând mingea direct în poartă de la peste 30 de metri.

Reclamă

Reușita lui Cristiano Ronaldo le-a adus aminte fanilor de vremurile bune, atunci când lusitanul înscria asemenea goluri atât la Manchester United, cât și la Real Madrid. Talisca a fost cel care a reușit să înscrie al doilea gol și să aducă victoria lui Al-Nassr.

„E foarte bine că am obținut victoria și sunt foarte fericit că am înscris aici, pe stadionul nostru, în fața fanilor noștri”, a fost reacția lui Cristiano Ronaldo după meci.

Reclamă

Roberto Martinez îl convoacă pe Cristiano Ronaldo la naţionala Portugaliei, după ce a fost rezervă în sferturi, la CM 2022

Roberto Martinez îl convoacă pe Cristiano Ronaldo la naţionala Portugaliei. Noul selecţioner al lusitanilor vrea să-l cheme pe CR7 la meciurile cu Liechtenstein (23 martie) şi Luxemburg (26 martie), din preliminariile EURO 2024, conform The Athletic.

Ronaldo, 38 ani, nu luase încă o decizie privind cariera sa internaţională, după ce a fost rezervă la meciul Portugalia-Maroc (0-1), din sferturile CM 2022 din Qatar.

În preliminariile EURO 2024, Portugalia va evolua în Grupa J, din care mai fac parte şi Bosnia-Herţegovina, Islanda şi Slovacia.

Reclamă 4 / 0/3

Spaniolul Martinez, fostul selecţioner al Belgiei, a discutat cu atacantul de la clubul saudit Al-Nassr, înainte de a lua o decizie privind convocarea lui, conform sursei citate.

Ronaldo are 196 selecţii şi 118 goluri marcate pentru selecţionata Portugaliei, cu care a câştigat EURO 2016 şi Liga Naţiunilor 2018/2019.

Cristiano Ronaldo şi Georgina Rodriguez s-au mutat într-un palat de 14 milioane de euro

Altfel, Cristiano Ronaldo şi Georgina Rodriguez se simt excelent în Arabia Saudită, mai ales după ce s-au mutat într-un palat de 14 milioane de euro. Starul lui Al-Nassr a renunţat la cele 17 apartamente de lux închiriate în zgârie-norul Four Seasons din Riad.

Jurnaliştii din Arabia Saudită au aflat care este noua casă a lui CR7. E o adevărată „bijuterie”. Noul palat în care locuieşte Cristiano alături de familie este situat în cartierul exclusivist Al-Muhammadiyah.

Potrivit layalinaprivee.com, Cristiano Ronaldo s-a mutat într-o casă luxoasă din Riad care este estimată la 14 milioane de euro. Are opt dormitoare, o piscină de dimensiuni olimpice, dar şi o cascadă chiar în holul principal.

Zona în care s-a mutat atacantul de 38 de ani este una extrem de căutată de milionari. În apropierea palatului lui Cristiano sunt mai multe piscine, restaurante de fiţe şi magazine cu produse de lux. În plus, acolo ar fi şi cele mai bune şcoli pentru cei cinci copii ai portughezului.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei
Moto • 24 mart., 18:59
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei. S-a bucurat ca Ronaldo. Jose Mourinho a fluturat steagul la finiş
Soţia lui Ciprian Tătăruşanu, răvăşitoare în costum de baie
Diverse • 17 mart., 11:47
FOTO
Soţia lui Ciprian Tătăruşanu, răvăşitoare în costum de baie. Imagine provocatoare a Antoanetei. Ce tatuaj are
Mesajul lui Cristiano Ronaldo, după eliminarea dramatică din Liga Campionilor Asiei: "Vom găsi o cale"
AntenaPLAY • 12 mart., 17:36
Mesajul lui Cristiano Ronaldo, după eliminarea dramatică din Liga Campionilor Asiei: „Vom găsi o cale”
Cristiano Ronaldo şi-a făcut mama şi sora să plângă în Al Nassr - Al Ain
AntenaPLAY • 12 mart., 9:17
Cristiano Ronaldo şi-a făcut mama şi sora să plângă în Al Nassr – Al Ain! Imagini copleşitoare cu familia starului portughez
Al Nassr, eliminată dramatic din Liga Campionilor Asiei
AntenaPLAY • 12 mart., 0:08
Al Nassr, eliminată dramatic din Liga Campionilor Asiei. Echipa lui Cristiano Ronaldo, învinsă la 11 metri, LIVE în AntenaPLAY