Închide meniul

Ce nebunie! „Real Madrid îi poate transfera pe Erling Haaland şi Kylian Mbappe!” Anunţul făcut de preşedintele La Liga + PSG, pusă la zid: „Distrugi fotbalul!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 13 septembrie 2021, 18:59

Ce nebunie! „Real Madrid îi poate transfera pe Erling Haaland şi Kylian Mbappe! Anunţul făcut de preşedintele La Liga + PSG, pusă la zid: „Distrugi fotbalul!

Erling Haaland şi Kylian Mbappe pot ajunge la Real Madrid

Alex Grimm/Getty Images

Erling Haaland şi Kylian Mbappe pot ajunge la Real Madrid vara viitoare

Javier Tebas, preşedintele La Liga a oferit un interviu de senzaţie. Şeful fotbalului spaniol a dezvăluit că Real Madrid şi Erling Haaland pot ajunge la Real Madrid în vara viitoare. De asemenea, acesta a pus-o la zid pe PSG, echipă care l-a transferat pe Lionel Messi, unul dintre cele mai mari staruri care au evoluat în La Liga.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Madridul a vândut jucători de 200 de milioane. Au bani să îi cumpere pe Mbappe şi Haaland vara viitoare. Nu au pierdut bani şi au vândut. Ce este de neînţeles este faptul că o echipă ca PSG a pierdut 400 de milioane, are o factură de 500 de milioane şi îşi permite să refuze oferte pentru Mbappe.

Regulile financiare sunt scăpate de sub control în Franţa şi afectează piaţa din Europa. Ei preferă să câştige Liga Campionilor şi să aibă pierderi. Ei vor să îi facă pe fani fericiţi, dar vor distruge fotbalul. E foarte periculos”, a spus preşedintele La Liga, citat de dailyrecord.co.uk.

Karim Benzema aruncă bomba: „Kylian Mbappe va juca la Real Madrid!” Anunţul momentului în fotbalul mondial

Kylian Mbappe a fost la un pas de transferul galactic la Real Madrid, însă şeicii lui PSG nici nu au vrut să audă transfer, chiar dacă au avut pe masă o oferă colosală de 180 de milioane de euro. Astfel, campionul mondial va evolua la Paris până în 2022, când îi expira înţelegerea.

Karim Benzema e sigur că Mbappe va ajune în vara următoare pe Bernabeu. „Într-o zi, el va juca la Real Madrid. Este cel mai bun club din lume. Fanii sunt foarte importanţi. Este o lume diferită şi multă presiune. Mă înţeleg bine cu el, şi evident că mi-ar plăcea să fie alături de mine la Madrid. Dar trebuie să respectăm şi clubul lui”, a declarat Benzema, potrivit rtl.fr, citat de news.ro.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și