Închide meniul
NEWS ALERT

Karim Benzema aruncă bomba: „Kylian Mbappe va juca la Real Madrid!” Anunţul momentului în fotbalul mondial

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 2 septembrie 2021, 13:38

Karim Benzema aruncă bomba: „Kylian Mbappe va juca la Real Madrid! Anunţul momentului în fotbalul mondial

Karim Benzema şi Kylian Mbappe ar putea juca împreună la Real Madrid

Profimedia

Karim Benzema, convins că Kylian Mbappe va juca la Real Madrid

Kylian Mbappe a fost la un pas de transferul galactic la Real Madrid, însă şeicii lui PSG nici nu au vrut să audă transfer, chiar dacă au avut pe masă o oferă colosală de 180 de milioane de euro. Astfel, campionul mondial va evolua la Paris până în 2022, când îi expira înţelegerea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Karim Benzema e sigur că Mbappe va ajune în vara următoare pe Bernabeu. „Într-o zi, el va juca la Real Madrid. Este cel mai bun club din lume. Fanii sunt foarte importanţi. Este o lume diferită şi multă presiune. Mă înţeleg bine cu el, şi evident că mi-ar plăcea să fie alături de mine la Madrid. Dar trebuie să respectăm şi clubul lui”, a declarat Benzema, potrivit rtl.fr, citat de news.ro.

Prima reacție a lui Kylian Mbappe după ce nu a fost lăsat să plece la Real Madrid

Prima reacție a lui Kylian Mbappe după ce nu a fost lăsat să plece la Real Madrid. Atacantul de 22 de ani și-a dorit să se transfere la granzii din La Liga, dar șeicul lui PSG nici nu a vrut să audă.

Cel mai scump jucător din lume va rămâne să facă echipă cu Lionel Messi și Neymar. Totuși, la începutul anului viitor va intra în ultimele șase luni de contract și poate semna un precontract cu Real Madrid.

Prezent în cantonamentul Franței, Mbappe a trăit cu sufletul la gură ultima zi de mercato. PSG a refuzat toate ofertele primite de la Florentino Perez, iar Kylian mai are de așteptat până să își vadă visul împlinit.

Reclamă

Golgheterul la zi al lui PSG în Ligue 1 a avut o primă reacție după ce a aflat că rămâne la PSG. A distribuit, pe contul de instagram, postarea unui prieten. „Te respect, fratele meu, pentru profesionalismul arătat. Reprogramează-ți visele pentru mai târziu. Viața este frumoasă, iar tu ești cel mai bun„, a fost mesajul emoționant care a fost distribuit de Kylian.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:25 Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei (06:00) e pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY. Lando Norris pleacă din pole 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! 22:05 LIVE VIDEOPalermo – Parma este acum în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” Vezi toate știrile
Citește și