Închide meniul

Ce notă a primit Ciprian Tătăruşanu după AC Milan – Inter 0-3, în Supercupa Italiei. Meci teribil pentru portarul român!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 ianuarie 2023, 23:19

Ce notă a primit Ciprian Tătăruşanu după AC Milan – Inter 0-3, în Supercupa Italiei. Meci teribil pentru portarul român!

AC Milan - Sassuolo 2-5. Reacţia lui Stefano Pioli. Ce a spus despre Ciprian Tătăruşanu

Ciprian Tătăruşanu a purtat o discuţie pe teren cu Stefano Pioli / Profimediaimages

S-a aflat ce notă a primit Ciprian Tătăruşanu după AC Milan – Inter 0-3, confruntare din Supercupa Italiei. Titularizat din nou de Stefano Pioli, portarul român a avut un meci teribil.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tătăruşanu nu a greşit decisiv la niciun gol, dar îşi va dori să uite cât mai repede partida care s-a disputat în Arabia Saudită, la Riad. În minutul 21, marea rivală a rossonerilor conducea deja cu 2-0.

Ce notă a primit Ciprian Tătăruşanu după AC Milan – Inter 0-3

Inter a avut un start perfect în cel de-al 234-lea episod din Derby della Madonnina. Barella i-a pasat perfect lui Dimarco în mnutul 10, iar mijlocaşul stânga nu i-a dat nicio şansă lui Tătăruşanu. Faza a fost verificată cu sistemul VAR, dar golul a fost validat după ce suspiciunile de ofsaid nu s-au adeverit.

În minutul 21 era deja 2-0. Edin Dzeko a scăpat din marcaj şi nu i-a dat nicio şansă portarului român. Scorul a căpătat proporţii în repriza secundă. Lautaro Martinez a înscris cu un exterior superb, din interiorul careului, în minutul 77. Inter a câştigat la scor de neprezentare şi a pus mâna pe trofeu.

A fost pentru a doua oară în istorie când Inter câştigă două ediţii la rând din Supercupa Italiei. A mai reuşit o astfel de performanţă după ce a triumfat în 2005 şi 2006. Nerazzurrii au cucerit pentru a 7-a oară trofeul şi a egalat-o pe AC Milan. Numai Juventus a reuşit să câştige de mai multe ori (9).

Reclamă

Ciprian Tătăruşanu a primit, pe sofascore.ro, a doua cea mai slabă notă de pe teren. Românul a fost notat cu 6.4, la fel ca Theo Hernandez şi Olivier Giroud. Numai fundaşul central Fikayo Tomori a fost taxat mai drastic şi a primit 5.6.

Reclamă 4 / 0/3

Ciprian Tătăruşanu, făcut praf de fanii lui AC Milan în timpul meciului cu Lecce

Ciprian Tătăruşanu a fost făcut praf de fanii lui AC Milan încă de la pauza meciului cu Lecce. Rossonerii au avut o evoluţie modestă în primele 45 de minute ale partidei din etapa a 18-a din Serie A.

Fără a se putea baza pe accidentatul Mike Maignan, Stefano Pioli l-a titularizat din nou pe portarul român. Acesta a avut un start de meci de coşmar. După numai 3 minute, Tătăruşanu a fost învins chiar de coechipierul său Theo Hernandez.

Fundaşul lui Milan a încercat să intervină în faţa unui adversar, dar mingea s-a lovit de el şi a intrat în poartă. Surprins de fază, „Tătă” a rămas pe călcâie şi nu a putut interveni.

Gazdele şi-au dublat chiar avantajul în minutul 23. Hjulmand a centrat în careu, iar Baschirotto, scăpat din marcaj, a trimis o lovitură de cap spectaculoasă la colţul lung. Mingea l-a depăşit pe Tătăruşanu şi a intrat în plasă.

Ultraşii lui AC Milan nu au mai rezistat şi au răbufnit pe reţelele sociale. Veteranul de 36 de ani dintre buturi a fost principalul vizat.

Tătăruşaunu nu poate fi nici măcar portar la un bloc cu apartamente. E de nevăzut! Doamne fereşte. Este inacceptabil să ai un portar care îşi trage mâinile în loc să intervină„, a comentat un internaut.

Pentru mine, Tătăruşanu este de vină. Portarul trebuie să aibă idei şi să conducă apărare. Nu face nimic, la naiba! Abia intervine când arunci în el„, a scris un alt fan al lui AC Milan.

Reclamă

Tătăruşanu să plece!„, a fost un alt comentariu apărut pe Twitter.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” Vezi toate știrile
Citește și