Închide meniul

AC Milan – Inter 0-3. Rossonerii au suferit o adevărată corecţie în Supercupa Italiei! Dezastru pentru Ciprian Tătăruşanu în Derby della Madonnina

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 18 ianuarie 2023, 22:58

AC Milan – Inter 0-3. Rossonerii au suferit o adevărată corecţie în Supercupa Italiei! Dezastru pentru Ciprian Tătăruşanu în Derby della Madonnina

Ciprian Tătăruşanu, văzut drept "problema" lui AC Milan

Ciprian Tătăruşanu, titular la AC Milan / Profimediaimages

AC Milan – Inter 0-3. Ciprian Tătăruşanu şi coechipierii săi au suferit o înfrângere greu de digerat în Arabia Saudită. Au pierdut cu un scor incredibil. A fost doar a doua oară când marile rivale din orașul Milano au jucat cu trofeul pe masă în Supercupa Italiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Inter a avut un start perfect în cel de-al 234-lea episod din Derby della Madonnina. Barella i-a pasat perfect lui Dimarco în mnutul 10, iar mijlocaşul stânga nu i-a dat nicio şansă lui Tătăruşanu. Faza a fost verificată cu sistemul VAR, dar golul a fost validat după ce suspiciunile de ofsaid nu s-au adeverit.

În minutul 21 era deja 2-0. Edin Dzeko a scăpat din marcaj şi nu i-a dat nicio şansă portarului român. Scorul a căpătat proporţii în repriza secundă. Lautaro Martinez a înscris cu un exterior superb, din interiorul careului, în minutul 77. Inter a câştigat la scor de neprezentare şi a pus mâna pe trofeu.

AC Milan – Inter 0-3

Min. 90: AC Milan – Inter 0-3! Inter a câştigat Supercupa Italiei

Min. 77: AC Milan – Inter 0-3! Un nou gol primit de Tătăruşanu. Lautaro Martinez a marcat!

Reclamă

VEZI AICI GOLUL DE 0-3!

Min. 21: AC Milan – Inter 0-2. A marcat şi Edin Dzeko, din pasa lui Barella. Probleme tot mai mari pentru rossoneri. Ce început de meci!

VEZI AICI GOLUL de 0-2 primit de CIPRIAN TĂTĂRUŞANU!

Reclamă 4 / 0/3

Min. 10: AC Milan – Inter 0-1. Dimarco a deschis scorul în meciul din Arabia Saudită!

VEZI AICI VIDEO CU GOLUL PRIMIT DE TĂTĂRUŞANU!

Min. 1: A început meciul din Supercupa Italiei

AC Milan: Tătarușanu – Calabria, Kjaer, Tomori, T. Hernandez – Tonali, Bennacer – Messias, Brahim Diaz, Leao – Giroud

Inter: Onana – Skriniar, Acerbi, Bastoni – Darmian, Barella, Calhanoglu, Mkhitaryan, Dimarco – Dzeko, Lautaro

AC Milan vine după un rezultate de egalitate, în campionat, înregistrat în fața celor de la Lecce, 2-2.

De cealaltă parte, Inter a obținut o victorie împotriva Veronei, scor 1-0.

Reclamă

România va avea, cel mai probabil, un reprezentant în meciul de diseară prin Ciprian Tătărușanu, care îi ține locul portarului Mike Maignan, cât timp se recuperează după accidentarea suferită.

„Nu avem termene, mergem cu evaluările pe care le fac personalul medical. Nu pot spune astăzi dacă recuperarea va fi în 2-3-4-5 săptămâni.

Mike are tot sprijinul nostru și este foarte dornic să se refacă, dar știe că trebuie să respectăm timpul pentru că mușchiul nu îi mai răspunde”

Nu putem forţa recupererea lui Maignan, care cu siguranţă nu se va întâmpla foarte curând. El este în grafic, dar evaluările ne arată că nu trebuie să ne grăbim.

Împotriva Salernitanei va juca Tătăruşanu. Am mare încredere în el, aşa cum am şi în Mirante. Este un portar cu experienţă care ne va ajuta. În meciurile amicale am dorit să dau minute şi jucătorilor care au jucat mai puţin, de aceea el nu a fost folosit atât de des”, a spus, recent, Stefano Pioli, antrenorul lui AC Milan.

Ciprian Tătăruşanu, făcut praf de fanii lui AC Milan în timpul meciului cu Lecce

Ciprian Tătăruşanu a fost făcut praf de fanii lui AC Milan încă de la pauza meciului cu Lecce. Rossonerii au avut o evoluţie modestă în primele 45 de minute ale partidei din etapa a 18-a din Serie A.

Fără a se putea baza pe accidentatul Mike Maignan, Stefano Pioli l-a titularizat din nou pe portarul român. Acesta a avut un start de meci de coşmar. După numai 3 minute, Tătăruşanu a fost învins chiar de coechipierul său Theo Hernandez.

Fundaşul lui Milan a încercat să intervină în faţa unui adversar, dar mingea s-a lovit de el şi a intrat în poartă. Surprins de fază, „Tătă” a rămas pe călcâie şi nu a putut interveni.

Gazdele şi-au dublat chiar avantajul în minutul 23. Hjulmand a centrat în careu, iar Baschirotto, scăpat din marcaj, a trimis o lovitură de cap spectaculoasă la colţul lung. Mingea l-a depăşit pe Tătăruşanu şi a intrat în plasă.

Ultraşii lui AC Milan nu au mai rezistat şi au răbufnit pe reţelele sociale. Veteranul de 36 de ani dintre buturi a fost principalul vizat.

Tătăruşaunu nu poate fi nici măcar portar la un bloc cu apartamente. E de nevăzut! Doamne fereşte. Este inacceptabil să ai un portar care îşi trage mâinile în loc să intervină„, a comentat un internaut.

Pentru mine, Tătăruşanu este de vină. Portarul trebuie să aibă idei şi să conducă apărare. Nu face nimic, la naiba! Abia intervine când arunci în el„, a scris un alt fan al lui AC Milan.

Tătăruşanu să plece!„, a fost un alt comentariu apărut pe Twitter.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! Vezi toate știrile
Citește și