Închide meniul

Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după prestația de vis din Parma – Bari 2-2. Cum au reacționat cei doi români după meci

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 13 august 2022, 9:41

Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după prestația de vis din Parma – Bari 2-2. Cum au reacționat cei doi români după meci

Dennis Man și Valentin Mihăilă, analizați în presa din Italia după ultimele meciuri ale Parmei

Dennis Man și Valentin Mihăilă, într-un meci pentru Parma / Profimedia

Dennis Man și Valentin Mihăilă au fost lăudați de jurnalisții italieni după ce au marcat în Parma – Bari 2-2. Cei doi jucători români vor să facă sezonul carierei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Man și Mihăilă au marcat golurile Parmei care au salvat o remiză cu Bari. Fostul jucător de la FCSB a punctat în minutul 3 după o acțiune individuală, în timp ce fostul atacant al Universității Craiova a înscris din lovitură liberă în prelungirile primei reprize.

Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după Parma – Bari 2-2

Jurnaliștii italieni le-au acordat celor doi români cele mai mari note dintre jucătorii „cruciaților”. Parma Live l-a notat pe Dennis Man cu 7+, iar Valentin Mihăilă a primit 7.

„Dacă vreo dimineață începe bine anul acesta, este cel mai probabil ca Dennis să se distreze și să ne încânte. Prima minge din campionat atinsă devine și primul său gol din Serie B, o acțiune de excepție încheiată cu un șut puternic la colțul lung. Își depășește adversarii, inventează, se distrează. Un nivel al jocului foarte ridicat”, au scris italienii, despre Dennis Man.

„A început puternic, asemenea lui Man în dreapta, însă a irosit prima oportunitate când a șutat în portarul advers din câțiva metri. Nu a fost însă afectat. Cu încăpățânare, a găsit, cu puțin noroc, golul la finalul primei reprize, cu o lovitură liberă prin care a exploatat o gaură în zidul lui Bari. A încercat să rupă ritmul și în a doua repriză, în special la început, însă a rămas treptat fără energie”, este recenzia primită și de Valentin Mihăilă.

Reclamă

Cum au reacționat Dennis Man și Valentin Mihăilă după Parma – Bari 2-2

Cei doi români au ambiții mari la Parma în acest sezon. Man și Mihăilă vor să joace din nou în Serie A.

Am început bine, dar a fost păcat că s-a terminat la egalitate. Am vrut să câștigăm, dar suntem fericiți și așa. Vreau să fac mai mult, dar mai presus de toate vreau să ajut echipa. Vom vedea ce va fi. Vrem să fie totul bine. Antrenorul ne vorbește, are încredere în noi. Ne bucurăm să-l avem alături de noi.

Mulțumesc pentru complimente. Am început bine, am marcat și a fost păcat că am primit apoi repede gol. Da, atitudinea contează. Antrenorul are încredere în noi, am vrut să fie bine.

Reclamă 4 / 0/3

Sunt fericit pentru gol, este pentru familia mea care este mereu alături de mine. Anul acesta s-a schimbat poziția, acum joc în rolul meu și mă simt mai bine. Trebuie să ajut echipa și în apărare. Am stat trei luni accidentat, acum sunt bine și vreau să ajut”, a spus Dennis Man, la Sky Italia, citat de Parma Live.

„Antrenorul mi-a cerut să alerg mult, am fost pregătiți, dar suntem puțin triști pentru că nu am câștigat. Prima repriză a fost bună, în a doua repriză am fost puțin obosiți după meciul de la Salerno. Chiar și astăzi am jucat cu o echipă puternică care a încercat să dribleze. Am venit aici cu mentalitatea potrivită, vreau să joc, să marchez, să asist și să-mi ajut echipa. Trebuie să jucăm meci după meci, vom încerca să le câștigăm pe toate și apoi vom vedea”, a spus Valentin Mihăilă, conform sursei de mai sus.

Antrenorul Parmei, reverență în fața lui Dennis Man și Valentin Mihăilă

Și antrenorul „cruciaților”, Fabio Pecchia, a avut doar cuvinte de laudă pentru Man și Mihăilă.

„Man trebuie să își recupereze forma fizică, dar acum are un ritm bun. Mihăilă a lucrat bine încă de la început. Man și Mihăilă au calitate, putere și capacitate de efort, muncesc mult, nu sunt surprins de comportamentul lor. Și Mihăilă a reușit să înscrie”, a declarat Pecchia conform ParmaLive.

Următorul meci al Parmei este programat pe 20 august, în deplasare la Perugia, în a doua etapă din Serie B.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor Vezi toate știrile
Citește și