Închide meniul
UPDATE

Dennis Man și Valentin Mihăilă, start în forță în Serie B! Goluri fabuloase reușite de români în Parma – Bari 2-2

Alexandru Ivan Publicat: 12 august 2022, 23:30

Dennis Man și Valentin Mihăilă, start în forță în Serie B! Goluri fabuloase reușite de români în Parma – Bari 2-2

Dennis Man joacă la Parma din ianuarie 2021

Dennis Man, într-un meci pentru Parma / Profimedia

  • Dennis Man și Valentin Mihăilă, start în forță în Serie B
  • Goluri fabuloase reușite de români în Parma – Bari 2-2

Dennis Man și Valentin Mihăilă au marcat pentru Parma în meciul cu Bari, scor 2-2, primele pentru „cruciați” în noul sezon din Serie B. Cei doi români au reușit două execuții de vis în debutul sezonului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dennis Man și Valentin Mihăilă au fost titulari în meciul dintre Parma și Bari, din prima etapă din Serie B. La rampă a ieșit primul fostul jucător de la FCSB, după care a venit și rândul lui Valentin Mihăilă.

Dennis Man și Valentin Mihăilă au marcat în Parma în Parma – Bari 2-2

Man a deschis scorul pentru Parma în minutul 3. A finalizat faza cu un șut impecabil la colțul lung. A fost prima reușită a românului pentru echipa de club după aproape șase luni.

Reclamă

Reclamă

Bari a întors rezultatul după golul lui Man, dar egalarea pentru Parma a adus-o chiar Valentin Mihăilă. Fostul jucător al Universității Craiova a înscris în prelungirile primei reprize, dintr-o lovitură liberă de la marginea careului. VIDEO AICI

Valentin Mihăilă marcase și el în meciul din Cupa Italiei cu Salernitana, disputat săptămâna trecută.

Reclamă 4 / 0/3

Echipa celor doi români se luptă pentru promovarea în Seria A, după retrogradarea din 2021. În stagiunea precedentă, Parma a terminat pe locul 12 în eșalonul secund.

Ce obiective au Dennis Man şi Valentin Mihăilă, în noul sezon la Parma

Kyle Klause, patronul american de la Parma, anunţă că obiectivul principal al echipei este promovarea în Serie A. Acesta declară că va miza pe tineri, angrenaţi într-o echipă în care există şi jucători cu experienţă.

„Scopul este revenirea în Serie A, promovare cât mai curând posibil. Sunt dispus să iau decizii pe termen scurt pentru a aduce Parma și fanii săi înapoi acolo unde merită. Peste cinci ani o văd pe Parma în Serie A și nu pentru a lupta la retrogradare. Și din nou, într-o perspectivă de cinci ani, intenția este de a produce trei jucători care să poată trece la prima echipă de la Primavera. Evident, trei jucători pe an.

Văd o echipă mai tânără, dar nu formată doar din tineri, ci formată din talente din toată Europa, fără a neglija Italia. Știți că sunt un fan al fotbalului italian, am fost întotdeauna un susținător al echipei naționale, așa că vor fi mulți italieni în echipă, mereu cu scopul de a identifica cele mai bune talente. Sper să avem un nou stadion, un nou centru sportiv, care să ne poată beneficia pentru fotbalul masculin și feminin. Sunt ferm convins că în cinci ani ne vom putea bucura de toate aceste avantaje”, a spus Kyle Krause, conform Parma Live.

Parma a plătit aproape 20 de milioane de euro pentru Dennis Man și Valentin Mihăilă

Valentin Mihăilă a ajuns la Parma în 2020, după un transfer de la Universitatea Craiova. „Oltenii” au primit în schimbul său suma de 8 milioane de euro. În ianuarie 2022, Mihăilă a fost împrumutat la Atalanta, formaţie care se bate pentru un loc de Champions League în Serie A. După o jumătate de sezon, românul a revenit la Parma, fără să impresioneze în Bergamo.

De cealaltă parte, Dennis Man a venit la Parma în ianuarie 2021. A fost transferat de la FCSB în schimbul sumei de aproximativ 11,7 milioane de euro. Pentru italieni, Man a bifat 41 de partide, şi a marcat 5 goluri.

 

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari
Serie B • 28 mart., 13:25
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor”
ihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un "tricolor"
Echipa naţională • 27 mart., 23:03
„E cel mai bun fotbalist român!” Mihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un „tricolor”: „De departe!”
Dennis Man, după ce a înscris în România - Irlanda de Nord 1-1: "Mi-a lipsit naţionala". Cum l-a descris pe Edi Iordănescu
Echipa naţională • 26 mart., 22:45
Anunţ despre transferul uriaş al lui Dennis Man la Juventus: „A crescut! Sunt convins că se vor face transferuri după EURO!”
Victor Becali, reacţie clară după ce italienii au anunţat că Dennis Man e aproape de Juventus
Serie A • 24 mart., 21:16
Victor Becali, reacţie clară după ce italienii au anunţat că Dennis Man e aproape de Juventus
Ionel Dănciulescu, cuvinte uriaşe pentru Dennis Man
AntenaPLAY • 23 mart., 17:39
Ionel Dănciulescu, cuvinte uriaşe pentru Dennis Man: „E un jucător complet! Să vorbim la superlativ despre el!”