Închide meniul

„Ce presiune?” Ianis Hagi, avertizat că nu are nicio scuză dacă ajunge la Galatasaray: „Trebuia să se facă baschebalist!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 aprilie 2024, 20:26

Reclamă
„Ce presiune? Ianis Hagi, avertizat că nu are nicio scuză dacă ajunge la Galatasaray: „Trebuia să se facă baschebalist!

Ianis Hagi, avertizat că nu are nicio scuză dacă ajunge la Galatasaray

Ianis Hagi, în tricoul lui Deportivo Alaves / Profimediaimages

Ianis Hagi a fost avertizat, de o legendă a fotbalului românesc, că nu are nicio scuză dacă ajunge la Galatasaray. Mijlocaşul în vârstă de 25 de ani ar putea călca, din vară, pe urmele tatălui său şi să semneze cu gruparea Cim Bom.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Presa din Turcia a anunţat că s-a rezolvat transferul definitiv din vară la Galatasaray. Ianis Hagi joacă în acest sezon la Alaves, unde a fost împrumutat de Rangers. Fiul lui Gică Hagi mai are contract cu scorţienii până în 2025.

Ianis Hagi, avertizat de Helmut Duckadam că nu are nicio scuză dacă ajunge la Galatasaray

Helmut Duckadam e convins că Ianis Hagi nu are nicio scuză dacă, în cazul în care mutarea se va oficializa, dacă nu va confirma la Galatasaray.

S-ar putea (n.r. face transferul lui Ianis la Galatasaray), pentru că taică-su a avut rezultate bune acolo şi ca antrenor, şi ca jucător. Poate că este şi o apropiere… ar fi o şansă pentru el să ajungă acolo şi poate şi cariera lui ar lua-o pe un drum ascendent.

(Reporter: Ar fi o presiune pentru el?) Nu mai e acum presiune. Presiune există şi când mergem în aglomeraţie. Şi din faţă, şi din spate. Te-ai făcut fotbalist, gata cu presiunea! Trebuia să se facă baschetbalist, atunci nimeni nu îl mai compara cu taică-su la fotbal. Asta e. Presiunea numelui e mare.

Reclamă

Uite un exemplu pe care l-au dat foarte puţini… Răzvan Lucescu, ce presiune a avut? Taică-su mare antrenor, a ajuns şi el mare antrenor. Cu presiune, cu tot! Sau Edi Iordănescu… a ajuns la echipa naţională, a avut rezultate şi la Pandurii, avea şi la FCSB dacă rămânea„, a declarat Helmut Duckadam.

Gică Hagi a ajuns la Galatasaray în 1996, după doi ani petrecuţi la Barcelona. Cu granzii din Turcia a câştigat 4 titluri, Cupa UEFA şi Supercupa Europei. Din postura de antrenor, „Regele” a cucerit Cupa Turciei în 2005.

Ianis Hagi, transfer bombă în Turcia

Turcii de la Fotomac, care citează publicaţia Aksam, au anunţat că Galatasaray a rezolvat transferul definitiv al lui Ianis Hagi din vară.

Reclamă 4 / 0/3

Galatasaray a rezolvat transferul lui Ianis Hagi, care este legitimat la Rangers, dar care și-a petrecut sezonul sub formă de împrumut la Alaves”, au scris cei de la Fotomac.

Ianis Hagi a fost văzut drept cel mai bun jucător al României în meciul cu Columbia, potrivit site-urilor de specialitate. Sofascore i-a acordat nota 8 lui Ianis Hagi pentru prestaţia din meciul Columbia – România 3-2, partidă transmisă de Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Flashscore l-a notat pe Ianis Hagi cu 7.5, aceeaşi notă pe care a primit-o şi Luis Diaz. Doar Mojica (7.8) şi autorul golului 2 al columbienilor, Arias (7.6) au avut note mai bune ca Ianis Hagi.

Pentru Ianis Hagi ar putea fi un an perfect. Participă cu naţionala României la EURO 2024, poate ajunge la echipa unde tatăl său a scris istorie şi va face nunta cu superba Elena Tănase.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:30 Slovenia – România LIVE VIDEO (13:30, AntenaPLAY), la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” Vezi toate știrile
Citește și