Închide meniul
Foto

Ianis Hagi, transfer bombă în Turcia: „Galatasaray a rezolvat transferul lui!” Anunţul momentului

Valentin Pîrcălabu Publicat: 31 martie 2024, 15:05

Reclamă
Ianis Hagi, transfer bombă în Turcia: „Galatasaray a rezolvat transferul lui!” Anunţul momentului

Ianis Hagi, transfer bombă în Turcia

Ianis Hagi, în timpul unui meci la Alaves/ Profimedia Images

Ianis Hagi, transfer bombă înainte de EURO 2024. Turcii de la Fotomac, care citează publicaţia Aksam, au anunţat că Galatasaray a rezolvat transferul definitiv al lui Ianis Hagi din vară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi calcă pe urmele tatălui său. Presa din Turcia a anunţat că s-a rezolvat transferul definitiv din vară la Galatasaray. Ianis Hagi joacă în acest sezon la Alaves, unde a fost împrumutat de Rangers. Fiul lui Gică Hagi mai are contract cu scorţienii până în 2025.

Ianis Hagi, transfer bombă în Turcia

Galatasaray a rezolvat transferul lui Ianis Hagi, care este legitimat la Rangers, dar care și-a petrecut sezonul sub formă de împrumut la Alaves”, au scris cei de la Fotomac.

Ianis Hagi, văzut drept cel mai bun jucător al României în meciul cu Columbia

Ianis Hagi a fost văzut drept cel mai bun jucător al României în meciul cu Columbia, potrivit site-urilor de specialitate. Sofascore i-a acordat nota 8 lui Ianis Hagi pentru prestaţia din meciul Columbia – România 3-2, partidă transmisă de Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Reclamă

Flashscore l-a notat pe Ianis Hagi cu 7.5, aceeaşi notă pe care a primit-o şi Luis Diaz. Doar Mojica (7.8) şi autorul golului 2 al columbienilor, Arias (7.6) au avut note mai bune ca Ianis Hagi.

Pentru Ianis Hagi ar putea fi un an perfect. Participă cu naţionala României la EURO 2024, poate ajunge la echipa unde tatăl său a scris istorie şi va face nunta cu superba Elena Tănase. (VEZI IMAGINI DE SENZAŢIE ÎN GALERIA FOTO CU SOŢIA LUI IANIS HAGI)

Presa spaniolă, la picioarele lui Ianis Hagi după Columbia – România 3-2! Ce a scris Marca despre fiul lui Gică Hagi

Presa spaniolă e la picioarele lui Ianis Hagi după Columbia – România 3-2! Marca a scris că fiul lui Gică Hagi a „revoluţionat România” atunci când a intrat pe teren.

Reclamă 4 / 0/3

”Hagi a revoluționat România”, a titrat elogios Marca în cronica meciului.

”Repriza a doua a început cu parada lui Moldovan la șutul lui Luis Diaz, dar cu dominarea României, cu un mare Hagi. După o acțiune care s-a încheiat cu șutul pe lângă poartă al lui Cordoba, câteva minute mai târziu, Hagi a făcut 3-1 și a avut ocazia de a face 3-2, dar mingea a trecut pe lângă bară”, a relatat publicaţia spaniolă.

Edi Iordănescu a fost încântat de Ianis Hagi după golul cu Columbia. Hagi a intrat în a doua repriză şi a reuşit să marcheze primul gol al României. Pentru România a mai marcat şi Florin Tănase, în prelungirile partidei.

„Ianis, în ciuda minutelor extrem de puţine de la club, a intrat şi a impactat imediat şi a fost jucătorul care a transmis încredere şi personalitate când a intrat.

Îmi doresc ca el să dea un mesaj pentru clubul lui, să meargă şi să primească şanse pentru că le merită. Vă spun că luam în calcul să începem cu el, dar îl expuneam să joace la 4 zile distanţă. Nu a jucat luni întregi şi m-am gândit că este un risc.

M-am gândit să intre cu prospeţime în a doua repriză. Îmi doresc să ca el să joace la club, dar ştiu că nu e uşor să joci în Primera”, a spus Edi Iordănescu după Columbia – România 3-2.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și