Închide meniul

Ce s-a întâmplat în ziua în care s-a anunțat transferul lui Ianis Hagi la Galatasaray. Decizia luată de antrenorul lui Alaves

Alex Ioniță Publicat: 31 martie 2024, 21:27

Reclamă
Ce s-a întâmplat în ziua în care s-a anunțat transferul lui Ianis Hagi la Galatasaray. Decizia luată de antrenorul lui Alaves

Ce s-a întâmplat în ziua în care s-a anunțat transferul lui Ianis Hagi la Galatasaray

Ianis Hagi / Profimedia

Ce s-a întâmplat în ziua în care s-a anunțat transferul lui Ianis Hagi la Galatasaray. Echipa la care fiul „Regelui” este împrumutat a disputat duminică meciul cu Real Sociedad, din La Liga.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tot duminică, jurnaliștii publicației Fotomac, care au citat o altă sursă din Turcia, au anunțat faptul că Galatsaray a rezolvat transferul lui Ianis Hagi, pentru vara viitoare.

Ce s-a întâmplat în ziua în care s-a anunțat transferul lui Ianis Hagi la Galatasaray

În ziua în care Galatasaray ar fi rezolvat transferul lui Ianis Hagi, antrenorul lui Alaves a căutat soluții pentru a o învinge pe Real Sociedad. Fiul lui Gică Hagi nu a fost titularizat de acesta, iar colegii lui au intrat în teren cu gândul la obținerea de puncte.

După o primă repriză fără goluri, oaspeții au dat lovitura în minutul 59, prin Paceho.

Câteva minute mai târziu, antrenorul lui Alaves a efectuat două schimbări. În teren au intrat Panichelli și Benavidez, în locul lui Guridi și Gueva.

Reclamă

De asemenea, 9 minute mai târziu au intrat și Simeone, Garcia și Rebbach, în locul lui Vicente, Omorodion și Rioja.

Astfel, Ianis Hagi a fost ținut pe bancă, din nou, de Luis Garcia Plaza. Fiul lui Gică Hagi a fost titular pentru ultima oară în luna ianuarie, la un duel cu Athletic Bilbao, din Cupă, pierdut de Alaves cu scorul de 0-2.

Adrian Ilie, mesaj direct despre transferul lui Ianis Hagi la Galatasaray

Adrian Ilie a avut un mesaj direct despre transferul lui Ianis Hagi la Galatasaray. „Cobra” a vorbit despre posibilitatea ca fiul „Regelui” să evolueze pentru formația „Cim-Bom”.

Reclamă 4 / 0/3

Presa din Turcia a anunțat faptul că Galatasaray a rezolvat transferul lui Ianis Hagi, pentru perioada de mercato din vară. Potrivit turcilor, fiul lui Gică Hagi va ajunge la Istanbul după împrumutul de la Alaves.

Fostul mare atacant este de părere că a venit momentul ca Ianis Hagi și își găsească o echipă la care să prindă minute.

De asemenea, Adrian Ilie speră ca Ianis să se impună și să facă spectacol la Galatasaray, așa cum a făcut-o și tatăl său, care a jucat pentru echipa din Istanbul în perioada 1996 – 2001.

”E momentul pentru el. Doar să joace undeva. Din punctul meu de vedere, am văzut echipa lui Galatasaray, au nevoie de un jucător ca el și eu sper să triumfe exact cum a făcut și tatăl lui acolo”, a spus Adrian Ilie, potrivit sport.ro.

De la plecarea din România, Ianis Hagi a prins cu greu minute la fiecare echipă la care a fost legitimat. Fiul „Regelui” a trecut pe la formații precum: Fiorentina, Genk ,Rangers sau Alaves, dar nu a reușit să se impună la niciuna dintre acestea.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și