Închide meniul

„Să triumfe exact ca tatăl lui!” Adrian Ilie, mesaj direct despre transferul lui Ianis Hagi la Galatasaray

Alex Ioniță Publicat: 31 martie 2024, 20:24

Reclamă
Să triumfe exact ca tatăl lui!” Adrian Ilie, mesaj direct despre transferul lui Ianis Hagi la Galatasaray

Adrian Ilie, mesaj direct despre transferul lui Ianis Hagi la Galatasaray

Adrian Ilie, în timpul unui meci / Hepta

Adrian Ilie a avut un mesaj direct despre transferul lui Ianis Hagi la Galatasaray. „Cobra” a vorbit despre posibilitatea ca fiul „Regelui” să evolueze pentru formația „Cim-Bom”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Presa din Turcia a anunțat faptul că Galatasaray a rezolvat transferul lui Ianis Hagi, pentru perioada de mercato din vară. Potrivit turcilor, fiul lui Gică Hagi va ajunge la Istanbul după împrumutul de la Alaves.

Adrian Ilie, mesaj direct despre transferul lui Ianis Hagi la Galatasaray

Fostul mare atacant este de părere că a venit momentul ca Ianis Hagi și își găsească o echipă la care să prindă minute.

De asemenea, Adrian Ilie speră ca Ianis să se impună și să facă spectacol la Galatasaray, așa cum a făcut-o și tatăl său, care a jucat pentru echipa din Istanbul în perioada 1996 – 2001.

”E momentul pentru el. Doar să joace undeva. Din punctul meu de vedere, am văzut echipa lui Galatasaray, au nevoie de un jucător ca el și eu sper să triumfe exact cum a făcut și tatăl lui acolo”, a spus Adrian Ilie, potrivit sport.ro.

Reclamă

De la plecarea din România, Ianis Hagi a prins cu greu minute la fiecare echipă la care a fost legitimat. Fiul „Regelui” a trecut pe la formații precum: Fiorentina, Genk ,Rangers sau Alaves, dar nu a reușit să se impună la niciuna dintre acestea.

Ianis Hagi, „la pachet” cu un star din Premier League la Galatasaray

Ianis Hagi va merge „la pachet” cu un star din Premier League la Galatasaray. Aceași publicație care a anunțat transferul „Prințului” la echipa din Istanbul a dezvăluit și un alt nume cu care negociază turcii.

Este vorba despre Christian Eriksen, starul celor de la Manchester United, care a mai scris istorie și în tricoul celor de la Ajax, echipă alături de care a câștigat 3 titluri de campion.

Reclamă 4 / 0/3

Publicația turcă Aspor anunță faptul că Eriksen va pleca de la Manchester United în perioada de mercato din această vară. Oficialii lui Galatasaray vor să își facă un mijloc stelar, cu Ianis Hagi și starul lui Manchester City.

Astfel, turcii ar fi făcut o ofertă oficială pentru Eriksen, dar se bat pentru semnătura acestuia cu alte două formații din Arabia Saudită. Rămâne de văzut însă care va fi oferta pe care o va accepta jucătorul danez.

De asemenea, pe lista lui Galata se află și Nabil Fekir, jucător care a făcut senzație în ultimele sezoane din La Liga și care joacă tot la mijlocul terenului.

În vârstă de 32 de ani, Eriksen joacă la Manchester United din iulie 2022. A adunat 65 de meciuri pentru „diavoli”, în care a marcat 3 goluri și a oferit 12 pase decisive. În momentul de față este cotat la 10 milioane de euro.

În cariera sa, Christian Eriksen a mai jucat la: Odense BK, Ajax Amsterdam, Tottenham Hotspur, Inter Milano și Brentford. A atins cea mai mare cotă de piață în luna iunie a anului 2019. La momentul respectiv era evaluat la suma de 100 de milioane de euro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 LIVE VIDEOUngaria – România se dispută ACUM, în AntenaPLAY. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1 12:27 LIVE VIDEOCremonese – Pisa, ACUM, şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” Vezi toate știrile
Citește și