Închide meniul

Ce scrie presa internaţională despre prestaţia lui Ianis Hagi din Slavia Praga – Rangers 1-1: "Merită lăudat!" Ce notă a primit fiul "Regelui"

Alexandru Ivan Publicat: 11 martie 2021, 20:35

Reclamă
Ce scrie presa internaţională despre prestaţia lui Ianis Hagi din Slavia Praga – Rangers 1-1: "Merită lăudat!" Ce notă a primit fiul "Regelui"

profimediaimages

Nicolae Stanciu și Ianis Hagi

Cel care a lovit primul a fost Nicolae Stanciu. Fostul decar de la FCSB şutat perfect, din colțul careului, peste portarul lui Rangers. Reușita sa fost apreciată chiar de managerul lui Rangers, Steven Gerrard.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dacă Stanciu a rupt gura târgului, Ianis Hagi a avut o prestație mai ștersă. Cu toate acestea, fiul "Regelui" tot a reușit să-și treacă în cont un assist.

Hagi Jr. a scos excelent o minge în fața porții, iar Helander a îndeplinit o simplă formalitate. Jurnaliștii scoțieni l-au lăudat pentru această reușită, dar l-au taxat pentru evoluția în rest modestă.

"Nu îi stă în fire să greșească atâtea pase. Merită însă lăudat pentru că și-a păstrat spiritul în careu și a creat golul lui Helander. Nu a fost seara lui, dar a contribuit cu ceva înainte să fie înlocuit", a scris Daily Record.

"Românul nu a avut cea mai bună seară a lui, dar a jucat un rol crucial la golul egalizator. A urmărit excelent mingea înainte să i-o pună pe tavă lui Helander", a scris și Glasgow Live. 

Reclamă
Reclamă 4

Ianis Hagi a fost și el titular, dar a fost schimbat în minutul 63. Fiul "Regelui" a fost notat cu 7 de Sofa Score.

Nici cifrele lui Ianis n-au fost rele. Hagi Jr. a avut 17 atingeri, 63% acuratețea paselor, patru dueluri câștigate și trei tackling-uri.

Reclamă

A fost primul assist din acest sezon de Europa League pentru Ianis Hagi. În total, mijlocașul de 22 de ani are 37 de meciuri disputate în toate competițiile pentru Rangers în acest sezon. El are în cont 7 goluri și 12 pase decisive. 

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:36 28 iun.

„S-au calificat cu stil!” UEFA a analizat „la sânge” naţionala lui Edi Iordănescu! Care a fost momentul „culminant” de la EURO

23:12 28 iun.

Adrian Mutu cere o schimbare majoră în echipa naţională, înaintea meciului cu Olanda: „Putem să facem asta!”

23:06 28 iun.

Cursa de sprint din Marele Premiu al Austriei va fi în direct pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 13:00)

22:49 28 iun.

„Aproape îmi spune ‘tată'” Pepe, mesaj savuros despre un coleg de la naţională! Ce a spus despre Cristiano Ronaldo

22:34 28 iun.

Giovanni Becali a numit jucătorul care va fi titular de bază la echipa națională! Numele rostit de impresar

22:08 28 iun.

Neil Lennon, prima înfrângere pe banca Rapidului! Giuleștenii au pierdut amicalul cu Celje, campioana din Slovenia

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45)
Citește și