Închide meniul

Ce se întâmplă cu Olimpiu Moruțan după ce Ankaragucu a retrogradat în Turcia! Anunțul lui Giovanni Becali

Alex Ioniță Publicat: 27 mai 2024, 19:17

Reclamă
Ce se întâmplă cu Olimpiu Moruțan după ce Ankaragucu a retrogradat în Turcia! Anunțul lui Giovanni Becali

Ce se întâmplă cu Olimpiu Moruțan după ce Ankaragucu a retrogradat în Turcia!

Olimpiu Moruţan, în timpul unui meci la Ankaragucu/ Twitter Ankaragucu

Ce se întâmplă cu Olimpiu Moruțan după ce Ankaragucu a retrogradat în Turcia! Echipa românului nu a reușit să se salveze în acest sezon, iar Giovanni Becali a dezvăluit ce urmează pentru mijlocaș.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă inițial s-a vorbit de un transfer al românului la Ankaragucu, pe 3 milioane de euro, se pare că înțelegerea dintre Galatasaray și formația care tocmai a retrogradat a reprezentat doar un împrumut al românului.

Ce se întâmplă cu Olimpiu Moruțan după ce Ankaragucu a retrogradat în Turcia!

Astfel, potrivit lui Giovanni Becali, Olimpiu Moruțan va reveni la Galatasaray în această vară. De asemenea, la formația din Istanbul se va întoarce și Alexandru Cicâldău, care a jucat la Konyaspor, în acest sezon.

Totuși, agentul a menționat că oficialii lui Galatasaray nu le-au decis încă soarta celor doi români.

”Cicâldău e bine că s-a salvat, dar a picat echipa lui Moruțan. Amândoi se vor întoarce la Galatasaray și vor face pregătirea acolo

Reclamă
Reclamă 4

Vom vedea ce gânduri are fiecare. Sunt și alegerile la Galatasaray”, a spus Giovanni Becali, la fanatik.ro.

Olimpiu Moruțan a ratat EURO 2024 din cauza unei accidentări grave, la tendonul lui ahile. Mijlocașul a fost operat la finalul lunii aprilie și este de așteptat ca acesta să revină pe gazon abia în toamnă.

Echipa lui Moruțan a retrogradat! Niță, Drăguș, Sorescu și Maxim s-au salvat la limită

Echipa lui Olimpiu Moruţan a retrogradat în Turcia. Ankaragucu a fost învinsă de Trabzonspor în ultima etapă, şi a încheiat campionatul la un singur punct distanţă de salvarea de la retrogradare.

Reclamă

Florin Niţă, Denis Drăguş, Alexandru Maxim şi Deian Sorescu s-au salvat însă de la retrogradare cu Gaziantep. Fosta echipă a lui Marius Şumudică a „tremurat” până în ultima etapă, însă după victoria la limită cu Pendikspor, a încheiat sezonul pe locul 11.

Fără Olimpiu Moruţan în echipă, accidentat de luna trecută, Ankaragucu a fost învinsă de Trabzospor, scor 2-4. Echipa internaţionalului român a încheiat astfel sezonul pe locul 17, cu 40 de puncte, la un singur punct distanţă de Konyaspor, prima echipă care s-a clasat deasupra liniei retrogradării.

De cealaltă parte, românii de la Gaziantep s-au salvat de la retrogradare. Graţie victoriei cu Pendikspor, Gaziantep a făcut un salt în clasament şi a încheiat sezonul pe locul 11.

Florin Niţă, Denis Drăguş şi Alexandru Maxim au fost titulari în duelul cu Pendikspor. Deian Sorescu nu a fost în lotul lui Gaziantep, pentru duelul din ultima etapă a sezonului.

Echipa la care este împrumutat Alexandru Cicâldău, Konyaspor, s-a salvat şi ea de la retrogradare, în urma rezultatelor înregistrate în ultima etapă din Turcia, clasându-se pe locul 16.

Galatasaray este campioana Turciei din sezonul 2023-2024. Formaţia din Istanbul a încheiat sezonul cu o victorie, scor 3-1, pe terenul lui Konyaspor, şi a ajuns astfel la nu mai puţin de 102 puncte.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40 27 iul.

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35 27 iul.

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33 27 iul.

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22 27 iul.

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06 27 iul.

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și