Închide meniul

Ce sume colosale sunt puse în joc la Real Madrid – Barcelona, Supercupa Spaniei 2023. Finala se va disputa în Arabia Saudită

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 14 ianuarie 2023, 23:12

Ce sume colosale sunt puse în joc la Real Madrid – Barcelona, Supercupa Spaniei 2023. Finala se va disputa în Arabia Saudită

Ce sume colosale sunt puse în joc la Real Madrid - Barcelona, Supercupa Spaniei

Robert Lewandowski şi Real Madrid, în timpul unui "El Clasico"/ Profimedia

Real Madrid şi Barcelona se vor duela în Supercupa Spaniei 2023. S-au aflat sumele colosale puse în joc pentru finala care se va desfăşura în Arabia Saudită, aşa cum s-au disputat şi semifinalele.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Real Madrid – Barcelona, primul „El Clasico” din 2023, se va disputa duminică. Partida va începe de la ora 21:00, şi va fi în format live score, pe AS.ro.

Ce sume colosale sunt puse în joc la Real Madrid – Barcelona, Supercupa Spaniei

După ce au trecut de semifinale, Real Madrid şi Barcelona şi-au asigurat câte 2,8 milioane de euro. Totodată, echipele care au fost învinse în penultimul act, anume Valencia şi Betis, pleacă din Arabia Saudită cu 1,7 milioane de euro, respectiv 750.000 de euro, anunţă presa din Anglia.

Pe lângă trofeul pus în joc, Real Madrid şi Barcelona îşi pot mări considerabil veniturile. Echipa care se va impune în ultimul act va mai încasa 2 milioane de euro, în timp ce pierzătoarea se va alege cu 1 milion de euro.

Federaţia Spaniolă de Fotbal a cheltuit peste 12 milioane de euro, pentru a organiza Supercupa Spaniei în Arabia Saudită. Contractul este semnat pe o sumă de 40 de milioane de euro pe an, din care se poate scade 5 milioane de euro dacă una dintre Real Madrid şi Barcelona nu se va califica.

Reclamă

Firma care organizează Supercupa Spaniei este deţinută de Gerard Pique, şi încasează anual 10% din contractul stabilit, anume 4 milioane de euro. Restul banilor merge către Federaţia Spaniolă, care îi va redistribui către centrele de copii şi juniori, cât şi către echipele din ligile inferioare.

La evenimentul care se desfăşoară în Arabia Saudită se califică automat campioana Spaniei, câştigătoarea şi finalista din Cupa Regeleui, precum şi locul doi din campionatul Spaniei.

Până acum, în noul format din Supercupa Spaniei s-a impus Real Madrid de două ori, în 2020 şi în 2022, precum şi Athletic Bilbao în 2021.

Reclamă 4 / 0/3

Carlo Ancelotti, mesaj de luptă înainte de Real Madrid – Barcelona

Carlo Ancelotti a transmis un mesaj de luptă înainte de Real Madrid – Barcelona, duelul stelar din finala Supercupei Spaniei. Antrenorul madrilenilor îşi doreşte victoria în partida cu rivalii catalani.

„Toate trofeele sunt importante pentru a avea încredere și pentru a avea o atmosferă bună în vestiar. Avem aceeași nevoie de a câștiga ca și ei. Luptăm în fiecare zi pentru a ajunge în acest moment și echipa este motivată ca întotdeauna.

Sunt confortabili și obișnuiți cu acest tip de presiune și suntem foarte încrezători. Vorbim de jucători care nu au câștigat doar anul trecut.

Au început să câștige în 2013 și nu vor avea niciodată burta plină pentru că au o calitate mentală foarte mare. Și pentru că suntem într-un club foarte solicitant care nu îți permite să ai burta plină.

Trebuie să facem multe lucruri corect pentru a învinge FC Barcelona. Nu este doar intensitatea este cheia. Cheia este să jucăm un joc complet sub toate aspectele.

Benzema s-a întors. Acest lucru ne oferă multă încredere pentru următoarele meciuri. El este prea important pentru noi. Echipa s-a descurcat bine cu absența lui și acum ne va ajuta foarte mult.

Când avem accidentări ne îngrijorează puțin, dar pe lângă cei doi care au rămas la Madrid, doar Lucas Vázquez nu va putea juca. Restul ar trebui să fie bine.

Reclamă

Camavinga și-a revenit bine și Militao s-a antrenat fără probleme. Este greu să ne recuperăm, dar vom fi bine pentru joc”, a declarat Carlo Ancelotti, citat de marca.com.

Recomandări
  • Ce sume colosale sunt puse în joc la Supercupa Spaniei
  • Real Madrid – Barcelona, LIVE SCORE, 21:00

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român Vezi toate știrile
Citește și