Închide meniul

Carlo Ancelotti, mesaj de luptă înainte de Real Madrid – Barcelona: „Jucătorii nu vor avea niciodată burta plină!”

Viviana Moraru Publicat: 14 ianuarie 2023, 16:17

Reclamă
Carlo Ancelotti, mesaj de luptă înainte de Real Madrid – Barcelona: „Jucătorii nu vor avea niciodată burta plină!

Carlo Ancelotti, mesaj clar înainte de Manchester City - Real Madrid

Carlo Ancelotti / Profimedia

Carlo Ancelotti a transmis un mesaj de luptă înainte de Real Madrid – Barcelona, duelul stelar din finala Supercupei Spaniei. Antrenorul madrilenilor îşi doreşte victoria în partida cu rivalii catalani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Real Madrid şi Barcelona îşi vor disputa finala Supercupei Spaniei în Arabia Saudită. Galacticii au trecut în semifinale de Valencia, în timp ce trupa lui Xavi a învins Betis, ambele partide fiind decise la loviturile de departajare.

Carlo Ancelotti, mesaj de luptă înainte de Real Madrid – Barcelona

Carlo Ancelotti a prefaţat duelul „de foc” care va avea loc duminică, în format live score, pe AS.ro. Antrenorul italian a declarat că jucătorii săi încă au foame de victorii, şi astfel vor da totul pentru a obţine trofeul Supercupei.

„Toate trofeele sunt importante pentru a avea încredere și pentru a avea o atmosferă bună în vestiar. Avem aceeași nevoie de a câștiga ca și ei. Luptăm în fiecare zi pentru a ajunge în acest moment și echipa este motivată ca întotdeauna.

Sunt confortabili și obișnuiți cu acest tip de presiune și suntem foarte încrezători. Vorbim de jucători care nu au câștigat doar anul trecut.

Reclamă

Au început să câștige în 2013 și nu vor avea niciodată burta plină pentru că au o calitate mentală foarte mare. Și pentru că suntem într-un club foarte solicitant care nu îți permite să ai burta plină.

Trebuie să facem multe lucruri corect pentru a învinge FC Barcelona. Nu este doar intensitatea este cheia. Cheia este să jucăm un joc complet sub toate aspectele.

Benzema s-a întors. Acest lucru ne oferă multă încredere pentru următoarele meciuri. El este prea important pentru noi. Echipa s-a descurcat bine cu absența lui și acum ne va ajuta foarte mult.

Reclamă 4 / 0/3

Când avem accidentări ne îngrijorează puțin, dar pe lângă cei doi care au rămas la Madrid, doar Lucas Vázquez nu va putea juca. Restul ar trebui să fie bine.

Camavinga și-a revenit bine și Militao s-a antrenat fără probleme. Este greu să ne recuperăm, dar vom fi bine pentru joc”, a declarat Carlo Ancelotti, citat de marca.com.

Cristiano Ronaldo, suporter de lux la antrenamentele lui Real Madrid

Cristiano Ronaldo a fost prezent la antrenamentele lui Real Madrid. „Galacticii” sunt prezenți în Arabia Saudită, acolo unde vor disputa finala Supercupei Spaniei, cu Barcelona.

Cristiano Ronaldo și-a vizitat fosta echipă, care s-a antrenat chiar pe arena celor de la Al-Nassr. CR7 a fost surprins purtând o conversație cu tehnicianul madrilenilor, Carlo Ancelotti.

Imediat după ce Al-Nassr și-a încheiat antrenamentele, Real Madrid a ieșit pe teren. Astfel, Cristiano Ronaldo nu a ratat șansa de a merge să își vadă la treabă fosta echipă.

După ce a purtat o scurtă conversație cu Carlo Ancelotti, starul lusitan s-a așezat pe marginea terenului și i-a privit pe „galactici” antrenându-se.

Real Madrid se pregătește de El Clasico. „Galacticii” vor înfrunta rivala Barcelona în finala Supercupei Spaniei. În semifinale, trupa lui Carlo Ancelotti a trecut, dramatic, de Valencia, după loviturile de departajare, în timp ce catalanii au învins-o pe Betis, tot la penalty-uri.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și