Închide meniul

Ce umilinţă! Manchester City a dat de pământ cu Arsenal, noua „lanternă roşie” din Premier League! Fanii „tunarilor” au oferit momente geniale pe Etihad

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 28 august 2021, 16:39

Ce umilinţă! Manchester City a dat de pământ cu Arsenal, noua „lanternă roşie din Premier League! Fanii „tunarilor au oferit momente geniale pe Etihad

Fanii lui Arsenal, momente geniale pe Etihad

Profimedia

Ce umilinţă! Manchester City a dat de pământ cu Arsenal. Fanii „tunarilor” au oferit momente geniale pe Etihad

Pe Etihad, Manchester City a făcut spectacol şi s-a impus cu 5-0. Gundogan a deschis rapid scorul, în minutul 7, iar Torres a majorat avantajul după doar 5 minute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Coşmarul a continuat pentru londonezi, care au rămas în 10 oameni, după eliminarea lui Xhaka. Imediat după ce favoriţii lor au rămas în inferioritate, fanii au răbufnit şi au părăsit stadionul.

Suporterii rămaşi l-au văzut pe Gabriel Jesus cum a dus scorul la 3-0, iar în repriza secundă au făcut haz de necaz: s-au bucurat alături de fanii „cetăţenilor”, după reuşita lui Rodri. Torres a închis tabela în minutul 84 şi a reuşit „dubla”.

Reclamă

În urma acestui rezultat, Arsenal este noua „lanternă roşie” din Premier League cu 0 puncte şi goluri marcate după 3 etape şi golaveraj -9. De partea cealaltă, Manchester City este pe primul loc în Anglia, cu 2 victorii în 3 etape.

Preşedintele unei ţări a răbufnit după încă un moment ruşinos trăit de Arsenal: „Nu trebuie să acceptăm mediocritatea”

După prima etapă din Premier League, preşedintele Republicii Rwanda, Paul Kagame, a răbufnit la finalul meciului pierdut de Arsenal, 0-2 cu Brentford. Fiind un cunoscut fan al „tunarilor”, politicianul de 63 de ani a postat un mesaj clar pe contul oficial de Twitter.

Reclamă 4 / 0/3

„Ce? Este fotbal, este o înfrângere a lui Arsenal cu Brentford, echipă care a meritat victoria. Fanii nu merită să se obişnuiască cu aşa ceva. NU! Spun asta ca unul dintre marii fani ai lui Arsenal. O schimbare a întârziat prea mult să vină.

Ne chinuim de un deceniu. Nu putem avea un plan care să meargă? Trebuie văzut cum gestionăm situaţia jucătorilor cumpăraţi să execute planul. O asemenea mentalitate nu aduce schimbarea. Nu trebuie să acceptăm mediocritatea. O echipă trebuie construită cu obiectivul de a câştiga. Cred că ştim pe umerii cui apasă povara asta. Sper că ştiu şi ei”, au fost mesajele lui Paul Kagame.

Cel mai probabil, schimbarea la care se referă preşedintele ţării din estul Africii este cea a lui Mikel Arteta, managerul care întârzie să aibă rezultate cu Arsenal, echipă obişnuită cu performanţa. Londonezii au câştigat de 13 ori titlul în Anglia.

Recomandări
  • Manchester City a dat de pământ cu Arsenal
  • Fanii „tunarilor” au oferit momente geniale pe Etihad

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! Vezi toate știrile
Citește și