Închide meniul

Cea mai mare dorință a șeicilor! Messi și Ronaldo, lângă Neymar la PSG. De ce planul monstruos nu poate fi aplicat

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 29 aprilie 2021, 13:36

Cea mai mare dorință a șeicilor! Messi și Ronaldo, lângă Neymar la PSG. De ce planul monstruos nu poate fi aplicat

profimediaimages

Bomba pregătită de PSG

Puterea financiară a celor de la PSG nu are limite. Dacă este o echipă care poate susține salariile lui Neymar, Ronaldo și Messi, aceea este campioana Franței.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

PSG îi vrea pe Lionel Messi, Neymar și Cristiano Ronaldo în aceeași echipă

Viitorul lui Messi la Barcelona este încă incert, iar PSG pare singura echipă din Europa capabilă să-l atragă pe starul argentinian. Aici mai poate fi inclusă și Manchester City, unde Messi ar putea să se reunească cu Pep Guardiola.

Și Cristiano Ronaldo pare dispus să schimbe echipele, scriu jurnaliștii italieni, citați de SPORT. Potrivit aceleiași surse, portughezul are două variante: să întoarcă la Manchester United sau să semneze cu PSG. 

Situația lui Neymar este deja rezolvată. Brazilianul este aproape să ajungă la un acord pentru prelungirea înțelegerii cu clubul parizian. Noul contract va expira în 2026.

Neymar, Cristiano Ronaldo și Messi, visul interzis al lui PSG

Cu toate că Al-Khelaifi ar reuși să rezolve toate calculele hârtiei, visul său este aproape imposibil de materializat. În primul rând, vedeta Kylian Mbappe n-ar avea loc lângă Messi, Cristiano și Neymar.

Reclamă

Mbappe a refuzat deja 4 propuneri pentru prelungirea contractului cu PSG. Înțelegerea lui este scandentă în 2022, iar viitorul său pare tot mai departe de Parc de Prince. În aceste condiții, Real Madrid stă la pândă.

Mai mult, plafonul salarial stabilit de UEFA stă și el în calea planurilor șeicilor. În acest moment, nicio echipă nu-și permite să aibă in componență trei dintre cei mai bine plătiți fotbaliști din lume, fără să încalce regulamentul UEFA. Deocamdată, Al-Khelaifi poate doar să viseze să-i aibă pe Neymar, Messi și Ronaldo la PSG. 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • PSG vrea să dea o lovitură istorică
  • Visul imposibil al șeicilor

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China Vezi toate știrile
Citește și