Închide meniul

„Cea mai proastă decizie!” Arbitra făcută praf de Gigi Becali nu scapă de critici! A fost pusă la zid după un meci de Ligă

Alex Ioniță Publicat: 28 aprilie 2024, 16:50

Reclamă
„Cea mai proastă decizie! Arbitra făcută praf de Gigi Becali nu scapă de critici! A fost pusă la zid după un meci de Ligă

Arbitra făcută praf de Gigi Becali nu scapă de critici

Iuliana Demetrescu / Profimedia

Arbitra făcută praf de Gigi Becali nu scapă de critici. Iuliana Demetrescu a fost delegată la un meci uriaș, din Liga Campionilor, la fotbal feminin. Totuși, prestația acesteia a fost aspru criticată, la finalul partidei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Demetrescu a fost la centru la duelul dintre Chelsea și FC Barcelona, care a reprezentat manșa secundă a „dublei” din semifinalele competiției. De asemenea, în camera VAR s-au aflat Ovidiu Hațegan și Cătălin Popa.

Arbitra făcută praf de Gigi Becali nu scapă de critici

În manșa tur, Chelsea s-a impus cu scorul de 1-0 și era mare favorită la returul de pe Stamford Bridge.

Totuși, soarta partidei a fost schimbată după ce, în minutul 60, Iuliana Demetrescu a eliminat-o pe Kadeisha Buchanan, de la Chelsea, la scorul de 1-0 pentru Barcelona.

Având în vedere că Chelsea a jucat cu un om în minus, Barcelona a avut o misiune mai ușoară și a marcat și golul al 2-lea, prin care a obținut calificarea în finala Ligii.

Reclamă

După meci, antrenoarea lui Chelsea, Emma Hayes, a făcut-o praf pe Iuliana Demetrescu:

„Probabil cea mai proastă decizie din istoria Ligii Campionilor feminine. Ne-a jefuit. E recunoscută pentru că dă prea ușor cartonașe (n.r. Iuliana Demetrescu).

Sunt devastată pentru jucătoare. Cred că eram într-un moment mai bun (n.r. în momentul elimimării lui Buchanan), dar apoi totul a mers în favoarea Barcelonei. Decizia arbitrului a fost șocantă. Cu Barcelona e greu și 11 contra 11, așa că pentru noi a fost foarte greu după acel moment”, a spus antrenoarea lui Chelsea, Emma Hayes, citată de marca.com.

Reclamă 4 / 0/3

Iuliana Demetrescu i-a dat replica lui Gigi Becali

Iuliana Demetrescu a venit cu replica și i-a răspuns la „întrebarea” lui Gigi Becali. Totodată, aceasta i-a transmis latifundiarului că ar trebui să fie mai atent cu declarațiile de acest tip, având în vedere că și el are „3 fete acasă”.

„Nu mi-a picat bine, nu putea să îi pice cuiva bine. E imposibil de acceptat să spună cineva că nu poți face anumite lucruri, doar pentru că ești femeie. Normal că mă schimb în vestiar, nu de față cu băieții! Sunt niște lucruri de bun simț! Nu mi se pare ceva.. (n.r. referitor la declarațiile lui Gigi Becali). Nu vreau să schimb mentalități. I-aș spune doar că și dumnealui are 3 fete.

Dacă am merge pe această idee, femeile ar trebui să stea la cratiță și să facă mâncare. Nu cred că trebuie să facem una sau alta. Putem fi buni sau mai puțin buni în ceea ce facem”, a spus Iuliana Demetrescu, la digisport.ro.

Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:51 VIDEOSlovacia – Kazahstan a fost LIVE în AntenaPLAY. Danemarca – Canada, de la 17:20. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 15:50 Gicu Grozav, aproape de un transfer uluitor la Universitatea Craiova! Șoc uriaș pentru Petrolul. Anunțul momentului 15:48 VIDEOCarlo Ancelotti a făcut show la parada lui Real Madrid! L-a invitat la dans pe Camavinga în fața a zeci de mii de fani 15:26 „Numere de top!” Ce notă i-au oferit italienii lui Dennis Man după sezonul de vis de la Parma! 14:48 Florin Manea a dat cărțile pe față, după ce englezii au anunțat plecarea lui Radu Drăgușin de la Tottenham: „Interes există!” 14:40 FC Porto – Boavista (22:30) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Benfica joacă de la 20:00. Programul zilei din Liga Portugal 14:24 Gestul uriaș făcut de Gigi Becali, pentru un fost jucător al lui Dinamo: „Atât timp cât voi trăi, va avea respectul meu!” 14:18 Ilie Dumitrescu știe ce transferuri trebuie să facă Gigi Becali la FCSB! Cum poate avea șanse în preliminariile Ligii Campionilor 14:00 West Brom – Southampton, LIVE VIDEO, în AntenaPLAY (16:15)! Norwich, egal cu Leeds la barajul de promovare în Premier League 13:52 Irina Begu, victorie uriașă în fața lui Elise Mertens la turneul de la Roma! S-a calificat în optimi după un succes în 2 seturi Vezi toate știrile
Citește și