Închide meniul

"Cei care au bătut au vrut, restul nu!" Dan Petrescu, "părăsit" de jucători la loviturile de pedeapsă: "Când mai ajung la penalty-uri, o să plec"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 26 august 2020, 21:39

"Cei care au bătut au vrut, restul nu!" Dan Petrescu, "părăsit" de jucători la loviturile de pedeapsă: "Când mai ajung la penalty-uri, o să plec"

Profimedia

Dan Petrescu a dezvăluit ce s-a întâmplat înaintea penalty-urilor

Vinicius, Djokovic, Rondon, Susic şi Golofca au fost primii 5 executanţi ai celor de la CFR Cluj. A surprins absenţa lui Ciprian Deac, însă Dan Petrescu a dezlegat misterul. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"La loviturile de departajare, alegerile au fost simple, pentru că ceilalţi nu au vrut să bată. Toţi cei care au bătut, sunt cei care au vrut, ceilalţi nu au vrut. A trebuit să avem 10 jucători care să bată, iar Debeljuh avea cârcei şi a stat pe bancă. Asta e soarta mea de antrenor, nu am noroc la penalty-uri. Nu am câştigat niciun meci la penalty-uri ca antrenor şi cred că nici ca jucător", a spus Dan Petrescu după meci, la Digisport. 

Petrescu: "Anul 2020 a fost împotriva CFR-ului"

Antrenorul campioanei e de părere că CFR Cluj  a avut un an de coşmar. 

"Am fost la mâna noastră. Am jucat cu o echipă foarte bună şi nu cred că ne-au făcut de râs. Nu ştiu cum a putut să joace copilul acesta 120 de minute, a venit de acasă. Chipciu a făcut ruptură la pauză. Am făcut un meci foarte bun, anul 2020 a fost împotriva CFR-ului. Am fost eliminaţi de Sevilla şi nu am pierdut, la penalty-uri. Dacă băteam pe Dinamo Zagreb eram foarte aproape de Europa League. Acum mai avem încă doi adversari. Nu văd cum vom putea face o echipă competitivă să câştigăm meciul", a mai spus Dan Petrescu.

CFR Cluj, eliminată la penalty-uri de Dinamo Zagreb

După 120 de minute, scorul a fost egal, scor 2-2. Pentru CFR Cluj au marcat Pereira şi Debeljuh, în timp ce pentru croaţi au punctat Gojak şi Kastrati- 

Reclamă

La loviturile de departajare, pentru CFR au marcat Vinicius, Djokovici, Rondon, Susic, Deac şi au ratat Golofca şi Boli.

Pentru Dinamo Zagreb au punctat Petkovic, Leovac, Ademi, Stojanovic, Dilaver, Gvardiol şi a ratat Gojak.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • CFR Cluj a fost eliminată din Liga Campionilor
  • Ce s-a întâmplat înaintea loviturilor de departajare

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” Vezi toate știrile
Citește și