Închide meniul

Cei mai importanți jucători care au devenit liberi de contract. „Primul 11” ar arăta senzațional

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 1 iulie 2023, 12:33

Cei mai importanți jucători care au devenit liberi de contract. Primul 11” ar arăta senzațional

Cei mai importanți jucători care au devenit liberi de contract

David de Gea, într-un meci pentru Manchester United / Profimedia

Cei mai importanți jucători care au devenit liberi de contract. Această perioadă de mercato se anunță una foarte activă, mai ales datorită fotbaliștilor care nu și-au prelungit contractele cu echipele de club.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lista de jucători care au devenit liberi de contract este una foarte interesantă pentru marile cluburi ale europei. Printre aceștia se numără foști câștigători de UEFA Champions League sau titulari incontestabili din ultimele sezoane, în marile campionate ale Europei.

Cei mai importanți jucători care au devenit liberi de contract. Cum ar arăta un „prim 11” al acestora

Un prim 11 al celor mai importanți fotbaliști care au devenit liberi de contract ar arăta senzațional. Printre aceștia se numără jucători precum David de Gea, Sergio Ramos sau Angel di Maria.

Primul 11 al jucătorilor liberi de contract: De Gea, Bellerin, Ramos, Skriniar, Blind, Asensio, Oxlade-Chamberlain, Lingard, Di Maria, Firmino, Zaha.

Dintre acești fotbaliști, cel mai scump component al „primului 11” este Skriniar, care conform Transfermarkt este evaluat la suma de 50 de milioane de euro. Acesta și-a încheiat în această vară contractul cu Inter Milano și este nevoit să își caute o nouă echipă. Conform zvonurilor apărute în presa internațională, fundașul slovac ar fi aproape de o mutare la campioana Franței, Paris Saint-Germain, acolo unde ar putea deveni coleg cu Kylian Mbappe.

Reclamă

Potrivit site-ului menționat anterior, această echipă ar avea o cotă totală de 166.5 milioane de euro. Ca și o comparație, loturile adunate ale echipelor care au participat, în sezonul trecut, în play-off-ul Ligii 1 ar valora suma de 133.49 milioane de euro.

Angel Di Maria a bătut palma cu Benfica Lisabona

Angel Di Maria va semna un contract valabil pe un an de zile. Di Maria s-a despărţit în această vară de Juventus Torino.

Angel Di Maria a semnat vara trecută un contract pe un an cu Juventus, după 7 ani petrecuţi la PSG. În acest sezon, Angel Di Maria a jucat 40 de meciuri pentru Juventus, marcând 8 goluri şi dând 7 pase de gol.

Reclamă 4 / 0/3

„Plec cu liniştea de a fi dat totul pentru a câştiga titluri, dar nu a fost posibil”, a scris internaţionalul argentinian pe Instagram. „Plec cu gustul amar de a nu fi reuşit, dar cu fericirea de a fi întâlnit nişte prieteni adevăraţi”, a precizat el, potrivit news.ro.

Angel Di Maria, MAGISTRAL în finala Cupei Mondiale

Angel Di Maria a fost magistral în finala Cupei Mondiale 2022, Argentina – Franţa. Jucătorul de 34 de ani al „pumelor” a dat recital alături de Lionel Messi. Fotbalistul lui Juventus a fost de neoprit de fundaşii lui Didier Deschamps. În minutul 22, Angel „Di Magia” a scos un penalty, după ce a fost faultat de Dembele. Lionel Messi a executat de la 11 metri şi a deschis scorul pe Lusail Iconic Stadium.

Di Maria nu s-a oprit şi a reuşit să îşi treacă şi el numele pe tabelă, până la pauză. A finalizat un contraatac „fulger” al Argentinei. Servit ideal de Mac Allister, extrema stânga nu i-a dat nicio şansă lui Lloris.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani Vezi toate știrile
Citește și