Închide meniul

„Cel mai mare transfer din istoria fotbalului brazilian”. Real Madrid, sumă „stelară” pentru Endrick

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 15 decembrie 2022, 18:03

Cel mai mare transfer din istoria fotbalului brazilian”. Real Madrid, sumă stelară” pentru Endrick

02 November 2022, Brazil, Sao Paulo: Palmeiras player Endrick Felipe (L) celebrates the 4-0 victory after the Brazilian Serie A soccer match between Palmeiras and Fortaleza at Allianz Parque. Palmeiras won the Brazilian soccer championship title. Photo: Leco Viana/TheNEWS2 via ZUMA Press Wire/dpa

Endrick, în timpul unui meci/hepta

Real Madrid a pregătit o sumă „stelară” pentru transferul lui Endrick, atacantul brazilienilor de la Palmeiras. Formația de pe „Santiago Bernabeu” ar fi dispusă să ofere 72 de milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Endrick (16 ani) este un produs al academiei lui Palmeiras. Acesta a fost adus la prima echipă a clubului brazilian în vara acestui an, reușind să uimească prin evoluțiile sale.

Real Madrid, sumă „stelară” pentru Endrick

Leila Pereira, președintele celor de la Palmeiras, a anunțat faptul că formația brazilină a ajuns la un acord cu Real Madrid pentru transferul lui Endrick.

„Cel mai mare transfer din istoria fotbalului brazilian”, a declarat Leila Pereira, în presa internațională.

Suma de transfer a tânărului jucător s-ar putea ridica la 72 de milioane de euro.

Reclamă

Endrick urmează să ajungă la Real Madrid în 2024

Real Madrid și Palmeiras s-au înțeles ca Endrick să mai evolueze la formația braziliană încă 18 luni, urmând ca, în 2024, atunci când va împlini 18 ani, tânărul atacant să facă pasul la echipa de pe „Santiago Bernabeu”.

„Propunerea celor de la Real Madrid este compatibilă cu talentul enorm pe care îl are Endrick și corespunde cu obiectivele sportive, respectiv financiare, pe care le-am stabilit la începutul negocierilor.

Endrick ne-a promis că va da totul pentru Palmeiras în următoarele 18 luni, înainte de a pleca pe «Bernabeu»”. a mai spus Leila Pereira.

Reclamă 4 / 0/3

Endrick a vorbit despre plecarea la Real Madrid

„Le mulțumesc celor de la Palmeiras, deoarece mi-au oferit tot ce am avut nevoie pentru a deveni ceea ce sunt astăzi. M-au ajutat să-mi ating visurile și mi-au respectat dorințele. Acest club va rămâne mereu în sufletul meu”, a spus Endrick.

Presa din străinătate mai notează faptul că Endrick va merge, în zilele următoare, în Spania, pentru a vizita baza celor de la Real Madrid.

Potrivit site-ului Transfermarkt, Endrick este cotat la 20 de milioane de euro. În acest sezon, tânărul atacant a marcat 12 goluri și a oferit o pasă decisivă, în 21 de partide bifate pentru Palmeiras.

Recomandări
  • Real Madrid îl transferă pe Endrick

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:01 Mircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii Vezi toate știrile
Citește și