Închide meniul

Endrick, noul star al lui Real Madrid, a postat un mesaj despre Lionel Messi, dar s-a speriat şi l-a şters

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 14 decembrie 2022, 13:24

Endrick, noul star al lui Real Madrid, a postat un mesaj despre Lionel Messi, dar s-a speriat şi l-a şters

Endrick, noul star al lui Real Madrid, a postat un mesaj despre Lionel Messi

Endrick, noul star al lui Real Madrid, a postat un mesaj despre Lionel Messi

Endrick, noul star al lui Real Madrid, a postat un mesaj despre Lionel Messi, dar s-a speriat şi l-a şters. Brazilianul de 16 ani s-a gândit la reacţia pe care fanii „galacticilor” ar putea să o aibă, ţinând cont de rivalitatea cu starul argentinian.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astfel, Endrick a decis să şteargă mesajul prin care îl lăuda pe Messi pentru prestaţia din meciul cu Croaţia, în care s-a distrat în mai multe rânduri cu fundaşii vicecampioanei mondiale.

Endrick, noul star al lui Real Madrid, a postat un mesaj despre Lionel Messi, dar s-a speriat şi l-a şters

„Messi, e absurd, ce ai făcut?”, e mesajul care, înainte să fie şters, a adunat 132.000 de aprecieri, dar şi peste 10.000 de distribuiri.

Luis Suarez nu a avut însă motive să se ascundă şi a folosit cuvinte mari, atunci când a venit vorba de bunul său prieten, Lionel Messi. Suarez e convins că nu mai trebuie pusă întrebarea cine este cel mai bun jucător din lume. Atacantul ajuns la Nacional l-a felicitat pe Messi pentru prestația magică cu care le-a calificat pe “pume” în finală.

Reclamă

“Nu te saturi niciodată să arăți că ești cel mai bun din lume. Lăsați lumea întreagă să se ridice și să aplaude pentru tot ceea ce acest băiat, Lionel Messi, dă fotbalului! Impresionant, prietene“, a scris Luis Suarez imediat după Argentina – Croația 3-0.

Lionel Messi, driblingul Cupei Mondiale

Lionel Messi a reușit cel mai tare dribling al Cupei Mondiale 2022 în semifinala Argentina – Croația, în fața lui Josko Gvardiol.

Messi, aflat în flancul drept, a pătruns în careul Croației și l-a întors pe Gvardiol pe toate părțile pe cel mai lăudat fundaș de la această Cupă Mondială.

Reclamă 4 / 0/3

Gvardiol n-a reușit să-l oprească pe Messi, care s-a întors incredibil cu spre poarta adversă, deși fundașul croat era lipit de spatele său. Starul argentinian i-a pus ulterior mingea pe tavă lui Julian Alvarez, care a înscris golul al treilea al sud-americanilor.

Recomandări
  • Endrick, noul star al lui Real Madrid, a postat un mesaj despre Lionel Messi
  • Lionel Messi a marcat 5 goluri la CM 2022

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
Vezi toate știrile
Citește și