Închide meniul

Celta Vigo – Barcelona 2-2. Ce nebunie! Dublă Luis Suarez, Iago Aspas egalează în minutul 89, din lovitură liberă

Reclamă

Antena Sport Publicat: 27 iunie 2020, 16:25

Celta Vigo – Barcelona 2-2. Ce nebunie! Dublă Luis Suarez, Iago Aspas egalează în minutul 89, din lovitură liberă

Abaca Press / AA via Hepta

Lionel Messi

 

UPDATE Min. 90+5: Final de meci! Barcelona pierde teren în lupta cu Real Madrid pentru titlu. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

UPDATE Min. 89: GOOOL Celta Vigo!!! Iago Aspas egalează din lovitură liberă!!!

UPDATE Min. 57: GOOOL Barcelona!!! Luis Suarez a reuşit dubla, după o nouă pasă primită de la Messi. 

UPDATE Min. 51: GOOOL Celta Vigo! Smolov egalează după ce a primit mingea în faţa porţii. Celta a ratat mai multe ocazii. 

UPDATE Min. 20: GOOOL Barcelona! Luis Suarez marchează după un moment de geniu al lui Messi. Toată lumea se aştepta ca starul argentinian să execute direct pe poartă, însă acesta a ales să îi dea o pasă perfectă lui Suarez. 

Reclamă

Echipele de start:

Celta Vigo: Ruben – Aidoo, Saenz, Araujo – Kevin, Brais Mendez, Okay, Denis Suarez, Jacobo – Aspas, Smolov
Barcelona: ter Stegen – Semedo, Pique, Umtiti, Alba – Vidal, Rakitic, Puig – Messi, Suarez, Fati

Cu 700 de goluri și-ar consolida poziția de cel mai bun marcator de la Barcelona și ar atinge un record personal greu de egalat.

Reclamă 4 / 0/3

În La Liga se acordă trofeul ”Pichichi” pentru cel mai bun marcator din campionat la finalul stagiunii. Messi a câștigat șase până acum și este în competiție pentru al șaptelea, ceea ce înseamnă că îl va depăși pe fostul atacant legendar al lui Bilbao, Telmo Zarra.

Messi a marcat 21 de goluri în acest sezon. De asemenea, Messi se află la 14 lungimi de doborârea recordului lui Pele, acela de a înscrie cele mai multe goluri pentru un singur club. Brazilianul a înscris 643 de goluri pentru Santos, iar Messi are în prezent 629 de goluri pentru Barcelona.

Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:30 Rafael Nadal, în turul 2 la ATP Masters Madrid! A trecut în două seturi de un adversar de 16 ani 20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:10 Universitatea Craiova – CFR Cluj LIVE TEXT (21:45). Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! Echipele de start 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu Vezi toate știrile
Citește și