Închide meniul

Cesar Azpilicueta, în lacrimi după despărțirea de Chelsea. Spaniolul a semnat cu Atletico Madrid

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 6 iulie 2023, 19:13

Cesar Azpilicueta, în lacrimi după despărțirea de Chelsea. Spaniolul a semnat cu Atletico Madrid

Cesar Azpilicueta, în lacrimi după despărțirea de Chelsea

Cesar Azpilicueta, în timpul unui meci pentru Chelsea / Profimediaimages

Cesar Azpilicueta a izbucnit în lacrimi după despărțirea de Chelsea. Fundașul spaniol a plecat de pe Stamford Bridge, după 11 ani petrecuți în tricoul londonezilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înainte de a pleca definitiv de la Chelsea, acesta a oferit un interviu în care a transmis un mesaj emoționant fanilor grupării antrenate de Maurcio Pochettino.

Cesar Azpilicueta, în lacrimi după despărțirea de Chelsea. Fotbalistul nu și-a mai putut stăpâni emoțiile

Fostul căpitan al lui Chelsea nu și-a mai putut stăpâni emoțiile, în cadrul unui interviu în care și-a anunțat plecarea de la echipa londoneză. Cesar Azpilicueta a dezvăluit că Stamford Bridge va fi mereu ca o a doua casă pentru el.

„Este dificil să exprim prin cuvinte ceea ce simt acum. A fost incredibil, vreau să vă mulțumesc tuturor, nu puteam să reușesc la Chelsea fără ajutorul vostru. A fost o perioadă superbă. Nu voi uita niciodată momentele petrecute aici. Aici este casa mea, într-o zi sper să revăd pe toată lumea de aici. Mereu am fost iubit, este ceva cu care mă mândresc. Sper ca această relație bună să nu se încheie niciodată.

Plec de la Chelsea după 11 ani. Mereu am apărat acest club, atât pe teren cât și în afara lui. A fost o parte importantă din viața mea, am trăit momente incredibile alături de coechipieri și de antrenori. Nu mi-am imaginat niciodată că voi deveni căpitanul acestui club. Am senzația că am dat tot ce era mai bun din mine pentru echipă și iubesc acest sentiment.

Reclamă

Pentru mine este foarte important că părăsesc clubul în relații bune. Țin să mulțumesc noii conduceri, am avut mereu un dialog bun și m-au respectat. Sper ca într-o zi să mă pot întoarce la club și să ocup un alt rol, nu cel de jucător”, a spus Cesar Azpilicueta, într-un interviu pentru pagina oficială a clubului.

Fotbalistul spaniol a jucat 11 sezoane pentru Chelsea. În această perioadă a adunat 508 meciuri în tricoul londonezilor. A devenit căpitanul echipei în anul 2019, după plecarea lui Gary Cahill.

În perioada petrecută pe Stamford Brigde, Azpilicueta a făcut parte din lotul a 9 antrenori diferiți. Cea mai bună perioadă a fundașului a fost în sezonul 2016-2017, atunci când era antrenat de Antonio Conte. În acel sezon a câștigat și titlul de campion în Anglia.

Reclamă 4 / 0/3

Alături de Chelsea, spaniolul a câștigat două titluri în Premier League, un FA Cup, o Cupă a Ligii, un UEFA Champions League, două Europa League și o Cupă Mondială a Cluburilor.

Cesar Azpilicueta a semnat cu Atletico Madird

Fotbalistul spaniol este noul jucător al celor de la Atletico Madrid. Acesta a semnat cu echipa din capitala Spaniei din postura de jucători liber de contract. Echipa pregătită de Diego Simeone a publicat un comunicat în care este detaliată înțelegerea dintre club și fundașul spaniol.

„La 33 de ani, e un fundaș cu o vastă experiență în fotbalul internațional. E versatil, joacă și în centru și în dreapta și va aduce spiritul său de lider, demonstrat de-a lungul carierei, care s-a întipărit și mai mult în caracterul său în ultima perioadă petrecută la Chelsea, fiind căpitanul echipei londoneze”, se arată în comunicatul clubului Atletico Madrid.

La echipa madrilenă, Azpilicueta se va duela pentru postul de titular cu Nahuel Molina, jucător cotat la 35 de milioane de euro conform Transfermarkt.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
27
apr.
22:51
Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor
27
apr.
22:43
Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu
27
apr.
22:42
Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!”
27
apr.
22:31
FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României
Vezi toate știrile
Citește și