Închide meniul

A început „revoluția” la Chelsea! 13 jucători au fost dați afară, într-o singură zi, de Todd Boehly

Reclamă

Publicat: 16 iunie 2023, 19:51

A început revoluția” la Chelsea! 13 jucători au fost dați afară, într-o singură zi, de Todd Boehly

A început „revoluția” la Chelsea!

Todd Boehly, patronul lui Chelsea / Profimedia Images

A început „revoluția” la Chelsea! Gruparea londoneză s-a despărțit de 13 jucători, care nu intrau în planurile noului antrenor, Mauricio Pochettino. După ce echipa patronată de Todd Boehly a avut un sezon dezastruos, a venit timpul ca noul tehnician al „aristocraților” să își impună viziunea asupra clubului. Astfel, au început plecările de la echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe lista plecărilor se află și numele unui jucător important. Este vorba despre Tiemoue Bakayoko, fotbalist a costat-o pe Chelsea suma de 40 de milioane de euro, mai mult de jumătate din valoarea totală a lotului echipei naționale a României.

A început revoluția la Chelsea. Tiemoue Bakayoko părăsește și el echipa

Se reformează lotul celor de la Chelsea. Este vorba despre 13 jucători, majoritatea fiind totuși legitimați la academia clubului. Jucătorii care au plecat de la formația londoneză sunt: Derrick Abu, Prince Adegoke, Nathan Baxter, Juan Castillo, Bryan Fiabema, Samuel Haigh, Henry Lawrence, Sam McClelland, Dujon Sterling, Amari Silko, Ethan Wady, Jayden Wareham, iar lista se încheie cu Tiemoue Bakayoko.

Bakayoko a ajuns la Chelsea în 2017, atunci când a fost transferat de la Monaco. A fost titular incontestabil în mandatul lui Antonio Conte. Totuși, după plecarea tehnicianului italian, mijlocașul nu a mai intrat în planurile londonezilor. Acesta a fost împrumutat la Monaco, Napoli și AC Milan, formație alături de care a cucerit titlul în Serie A, în sezonul 2021-2022.

Mauricio Pochettino e noul manager al lui Chelsea

Mauricio Pochettino e noul manager al lui Chelsea. Argentinianul a semnat un contract pe doi ani, cu opţiunea de a prelungi pe încă un sezon. El va intra în pâine de la 1 iulie 2023. Jesus Perez, Miguel d’Agostino, Toni Jimenez şi Sebastiano Pochettino sunt oamenii din stafful lui Chelsea, echipă care a terminat sezonul pe un dezamăgitor loc 12 în Premier League.

Reclamă

„Suntem încântaţi că Mauricio este noul nostru manager. El este un antrenor de clasă mondială, cu performanţe importante. De-abia aşteptăm să îl avem pe bancă”, a spus Todd Boehly, patronul londonezilor.

Pochettino a mai trecut pe la echipe importante ale Europei, precum PSG, Tottenham, Espanyol şi Southampton. Cu Spurs, el a jucat o finală de Champions League, pierdută cu Liverpool, în 2019, 0-2. Alături de PSG, a câştigat titlul, Cupa Franţei şi Supercupa Franţei.

Florent Malouda îl vrea pe Mbappe la Chelsea

„Încerc să îl conving să meargă la Chelsea de foarte mult timp. Până acum, nu am reușit, dar voi continua să încerc. Sperăm că îl vom vedea în Premier League, pentru că este cel mai competitiv campionat din lume, ar fi minunat să îl vedem acolo.

Reclamă 4 / 0/3

Nu sunt prea multe echipe care îi pot oferi ce își dorește și nu sunt multe cluburi care pot construi echipa în jurul lui. Este un lider, a fost numit căpitanul echipei naționale a Franței și va căuta să aibă un rol de lider la următorul club, lucru ce poate crea probleme.

Boehly și toți oamenii din fotbal îl cunosc deja pe Kylian. Orice patron îl are pe listă pe Mbappe, dar este vorba despre conexiunea la nivel uman. Putem vorbi despre milioanele care ne-ar costa pentru suma de transfer și salarii, dar, întotdeauna, cel mai mare impact în decizia unui jucător îl au relațiile umane”, a declarat Florent Malouda, potrivit The Sun.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:00 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 0-0. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie Vezi toate știrile
Citește și