Închide meniul

Champions League | Atalanta – Real Madrid 0-1. Gol Mendy, în minutul 86. VAR-ul nu a corectat o eliminare gratuită! Gladbach – Manchester City 0-2. Englezii, de neoprit la Budapesta

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 24 februarie 2021, 19:50

Champions League | Atalanta – Real Madrid 0-1. Gol Mendy, în minutul 86. VAR-ul nu a corectat o eliminare gratuită! Gladbach – Manchester City 0-2. Englezii, de neoprit la Budapesta

profimediaimages

Ferland Mendy a marcat singurul gol în Atalanta - Real Madrid, din optimile Champions League

Real Madrid a jucat aproape tot meciul în superioritate numerică, după o eliminare eronată, care nu a putut fi corectată cu ajutorul VAR, pentru că reluările video nu sunt folosite pentru faulturi, decât în cazul intervenţiilor violente. În acest caz, Freuler a făcut un fault de joc, iar arbitrul a decis că a stopat o acţiune clară de gol, deşi reluările au arătat că nu era aşa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Elevii lui Zidane s-au chinuit pe terenul italienilor, iar Ferland Mendy a reușit unicul gol al meciului în minutul 86. Returul de la Madrid se va juca pe 16 martie.

De celalaltă parte, City s-a impus fără emoții cu Monchengladbach şi a ajuns la 19 victorii la rând în toate competiţiile. Bernardo Silva și Gabriel Jesus au înscris la Budapesta. "Cetățenii" defilează în Premier League şi sunt printre marii favoriți la câştigarea Champions League. Returul va avea loc pe 16 martie. 

UPDATE: GOOOL Real Madrid, 0-1! Mendy a marcat în minutul 86! 

Reclamă

UPDATE: GOOOL City, 0-2! Gabriel Jesus a mărit avantajul oaspeţilor la Budpesta. Brazilianul a contribuit cu 77 de goluri şi 33 de pase decisive în 178 de meciuri jucate pentru Manchester City.

UPDATE: Până şi spaniolii cred că Real Madrid a fost beneficiat de o gafă uriaşă de arbitraj în debutul meciului cu Atalanta, când Freuler a fost eliminat pentru un fault din postura de ultim apărător. "Excesiv roşul acordat lui Freuler. Un fault la care se putea acorda doar un cartonaş galben. Jucătorul lui Real Madrid nu controla mingea", a spus fostul arbitru spaniol, Andujar Oliver, citat de Marca. VAR-ul nu a intervenit pentru că nu poate fi folosit în astfel de situaţii, în care decisivă este interpretarea arbitrului.

Reclamă 4 / 0/3

UPDATE: Vedeta Atalantei, Josip Ilicic, și-a facut apariția pe teren. Slovenul i-a luat locul lui Luis Muriel. Ilicic a trecut prin momente dificile pe plan personal și a fost la un pas să renunțe la fotbal. El a câștigat lupta cu depresia și a revenit pe gazon! 

UPDATE: Suporterii Atalantei s-au adunat în număr mare lângă stadion. Italienii au creat o atmosferă fantastică înainte de duelul favoriților cu Real Madrid.

UPDATE: Este meciul cu numărul 308 pentru Toni Kross la Real Madrid, în toate comeptițiile. Fostul mijlocaș de la Bayern Munchen l-a egalat pe Uli Stielike în clasamentul germanilor cu cele mai multe prezențe pentru clubul madrilen. 

Reclamă

UPDATE: Gladbach – Manchester City 0-1! Bernardo Silva a deschis scorul pentru englezi. Dacă City va câștiga, ar fi al 19-lea succes consecutiv pentru elevii lui Pep Guardiola, în toate competițiile! 

UPDATE: Remo Freuler a văzut direct cartonasul roșu dupa ce l-a faultat pe Ferland Mendy in poziție de ultim apărătror. Echilibrul numeric s-a rupt în Atalanta – Real Madrid! Gazdele au protestat îndelung.

UPDATE: Atalanta și Real Madrid au ținut un moment de reculegere în memoria lui Willy Braciano Ta Bi. Jucătorul italienilor a fost răpus de cancer la numai 21 de ani. 

UPDATE: Echipele de start ale lui Gladbach şi Manchester City

UPDATE: Aceastea vor fi echipele de start ale lui Real Madrid şi Atalanta.

PREVIEW

Echipele spaniole au avut meciuri de coșmar în Champions League, în acest sezon. Barcelona a pierdut fără drept de apel cu Paris Saint Germain, scor 1-4. Sevilla a fost răpusă de Erling Haaland și Borussia Dortmund cu 2-3, iar Atletico a pierdut pe Arena Națională cu Chelsea, scor 0-1.

Atalata – Real Madrid, meciul serii în UEFA Champions League

Real Madrid, deținătoarea recordului de trofee în Liga Campionilor, va încerca să salveze onoarea Spaniei împotriva Atalantei. Revelația sezonului precedent nu-l mai are pe Papu Gomez, plecat la Sevilla, și pare și-a pierdut din apetitul ofensiv. 

Cu toate acestea, Zinedine Zidane are nu mai puțin de 9 absenți, printre care starurile Benzema, Ramos și Hazard. Va fi o misiune dificilă pentru madrileni, care visează la al 14-lea trofeu în UCL din istoria clubului.

Monchengladbach – Manchester City | Pep Guardiola vrea în finală

Gladbach a anuțat oficial despărțirea de antrenorul Marco Rose, care va semna cu Borussia Dortmund la vară. Nemții s-au calificat dintr-o grupă dificilă, cu Real Madrid și Inter.

De cealaltă parte, City, care defilează în Premier League, vrea să cucerească primul trofeu Champions League din istoria clubului. Drumul elevilor lui Guardiola spre coroană trece mai întâi prin Budapesta, pentru duelul cu Gladbach. 

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
Vezi toate știrile
Citește și