Închide meniul

Chelsea, la pământ după sancţiunile primite de Roman Abramovich. Suma incredibilă pe care o mai poate cheltui în deplasare. Campioana Europei, obligată să ia măsuri financiare fără precedent!

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 10 martie 2022, 12:59

Chelsea, la pământ după sancţiunile primite de Roman Abramovich. Suma incredibilă pe care o mai poate cheltui în deplasare. Campioana Europei, obligată să ia măsuri financiare fără precedent!

Lovitură teribilă pentru Chelsea

Profimedia

Coşmar pentru Chelsea. Campioana Europei trebuie să se încadreze într-un buget de aproximativ 24.000 de euro pentru deplasări. Primul meci în care trebuie să se supună acestei reguli va fi deplasarea cu Lille, din UEFA Champions League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sancţiuni dure pentru Chelsea, din cauza lui Roman Abramovich

Aceasta nu este singura măsură luată împotriva lui Chelsea. Clubului urmează să i se elibereze o „licenţă specială”, care îi va permite echipei să joace partidele, „personalul să fie plătit şi deţinătorii de bilete existenţi să participe la meciuri”, potrivit secretarului de stat al Regatului Unit pentru Digital, Cultură, Media şi Sport, Nadine Dorries.

Măsurile prevăd că gruparea nu va mai avea voie să vândă bilete şi numai deţinătorii de abonamente şi/sau bilete deja vândute vor putea participa la meciuri.
Sancţiunile de astăzi au, evident, un impact direct asupra clubului Chelsea şi fanilor săi. Am muncit din greu pentru a ne asigura că gruparea şi fotbalul naţional nu sunt afectate inutil de aceste sancţiuni importante. Pentru a ne asigura că echipa poate continua să evolueze şi să funcţioneze, eliberăm o licenţă specială care îi va permite respectarea programării în competiţii, personalului să fie plătit şi deţinătorilor de bilete existenţi să participe la meciuri, în timp ce, în mod esenţial, îl privăm pe Abramovici de a beneficia de proprietatea sa asupra clubului. Ştiu că acest lucru aduce o oarecare incertitudine, dar guvernul va lucra cu liga şi cluburile pentru ca fotbalul să continue, asigurându-ne în acelaşi timp că sancţiunile vor atinge ţintele intenţionate. Cluburile de fotbal sunt bunuri culturale şi fundamentul comunităţilor noastre. Ne angajăm să le protejăm„, a spus Nadine Dorries, pe Twitter.

Dezastru pentru Roman Abramovich! Miliardarul rus nu o mai poate vinde pe Chelsea

Roman Abramovich a primit cele mai negre veşti. Miliardarul rus, considerat a fi un apropiat al lui Vladimir Putin, a fost sancţionat de guvernul Marii Britanii şi nu o mai poate vinde pe Chelsea. Acesta primise deja o primă ofertă şi îşi dorea să obţină 3 miliarde de euro în schimbul pachetului majoritar de acţiuni.

Oligarhului rus i se vor „îngheţa” toate bunurile pe care le are şi urmează să i se interzică să facă afaceri sau să locuiască în Regatul Unit, anunţă thesun.co.uk. Orice profit pe care îl va obţine campioana Europei nu va mai ajunge în conturile lui Abramovich.

Reclamă

Roman Abramovich nu o mai poate vinde pe Chelsea

Potrivit sursei citate, sancţiunile vor fi dictate astăzi de autorităţi şi va fi oprită orice încercare de a vinde clubul. Fanii au primit însă asigurări că echipa nu va avea de suferit.

Cluburile de fotbal sunt bunuri culturale și fundamentul comunităților noastre. Ne angajăm să le protejăm„, a transmis Secretarul pentru Cultură, Nadine Dorries. Abramovich este unul dintre cei şapte apropiaţi ai lui Vladmir Putin care vor fi sancţionaţi astăzi ca urmare a războiului din Ucraina. Finanţatorul lui Chelsea are o avere estimată la 9.4 miliarde de lire sterline.

Citește și:
Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și