Închide meniul

Chelsea nu mai are bani de avion! Cum vor ajunge campionii Europei la Middlesbrough, după meciul cu Lille din Champions League

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 martie 2022, 15:33

Chelsea nu mai are bani de avion! Cum vor ajunge campionii Europei la Middlesbrough, după meciul cu Lille din Champions League

Chelsea, deplasare cu autocarul la Middlesbrough

Profimediaimages

Campionii Europei nu mai au bani ca să ia un zbor charter pentru a se deplasa la Middlesbrough, la meciul din sferturile de finală ale Cupei Angliei, informează dailymail.com. Disputa este programată sâmbătă, la trei zile după duelul cu Lille din returul „optimilor” UEFA Champions League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chelsea, deplasare cu autocarul la Middlesbrough

Prin urmare, echipa londoneză va trebui să se deplaseze cu atocarul, pe o distanţă de peste 400 de kilometri, parcursă în aproximativ cinci ore, a precizat sursa citată. În total, echipa va fi pe drum timp de zece ore, o situaţia greu de imaginat înainte de declanşarea războiului din Ucraina.

Până sâmbătă, când e programată partida cu Cupa Angliei, Chelsea a trebuit să se plece la Lille, pentru meciul de miercuri, din manşa a doua a optimilor de finală ale Ligii Campionilor. Această deplasare a fost însă plănuită şi stabilită înaintea impunerii sancţiunilor, astfel că englezii nu au avut probleme cu transportul. Şi distanţa e mai mică între Londra şi Lille, aproximativ 275 de kilometri, anunţă news.ro.

Dar pentru Middlesbrough, deplasarea nu a fost organizată, iar Chelsea trebuie să se încadreze într-o limită de 20.000 de lire sterline (23.700 de euro) cheltuieli de călătorie, stabilită de guvernul britanic, bani insuficienţi pentru un charter.

Vrem să găsim soluţii, vrem să jucăm meciul de sâmbătă la fel cum vrem să jucăm în Liga Campionilor. Avem un cadru pentru a juca la Lille fără scuze. Este greu să aranjezi lucrurile în cel mai bun mod posibil pentru Cupa Angliei, dar ne vom ocupa de asta. Nu este vorba despre lux şi bijuterii strălucitoare. Acesta este doar un nivel pro al sportului, unde jucăm cu două zile între meciuri cu un adversar având patru zile între meciuri şi ajungem cu posibilităţi de accidentări. Pentru asta, este mai bine să mergi cu un avion decât cu autoocarul”, a declarat antrenorul Thomas Tuchel.

Reclamă

Vorbind despre problemele de călătorie apărute, atacantul Kai Havertz a insistat că va plăti bucuros din propriul buzunar pentru a călători la Middlesbrough şi la jocurile viitoare, deoarece acest lucru este irelevant, atâta timp cât meciurile se pot disputa.

Aş plăti fără nicio problemă. Nu este mare lucru pentru noi. Să mergi la jocuri este cel mai important. Există momente mai grele în lume decât să te îngrijoreze să mergi cu avionul sau autobuzul la meciurile din deplasare„, a spus el.

Chelsea joacă în Franţa după ce s-a impus în manşa tur cu 2-0.

Reclamă 4 / 0/3

200 de investitori îşi doresc pachetul majoritar de acţiuni al lui Roman Abramovich

Roman Abramovich este nevoit să renunţe la Chelsea, club cu care a obţinut rezultate uriaşe în ultimii ani. Oligarhul rus, considerat a fi un apropiat al lui Vladimir Putin, a fost sancţionat dur de autorităţile din Marea Britanie după declanşarea războiului din Ucraina. Abramovich este pregătit să cedeze pachetul majoritar de acţiuni şi este un interes uriaş.

Potrivit dailymail.co.uk, nu mai puţin de 200 de investitori s-au interesat în ce condiţii pot ajunge patronii campioanei Europei. Cele mai mari şanse le-ar avea dezvoltatorul imobiliar Nick Candy, un consorţiu condus de co-proprietarul L.A. Dodgers, Tott Boehly, şi un grup condus de britanicul Sir Martin Broughton. O ofertă extrem de tentantă a fost făcută şi de un şeic din Arabia Saudită.

Mohamed Alkhereiji, un cunoscut fan al lui Chelsea a făcut o ofertă oficială de 2.7 miliarde de lire sterline (n.r. 3.2 miliarde de euro) prin intermediul consorţiului în care este preşedinte. Saudi Media Group se implică şi la Al Nassr, acolo unde a supravegheat construirea noului stadion de cinci stele.

Recomandări
  • Probleme pentru Chelsea din cauza sancţiunilor
  • Cum vor ajunge jucătorii lui Thomas Tuchel la meciul cu Middlesbrough

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:40
Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00)
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și