Închide meniul

Chelsea va încasa un bonus de pe urma transferului lui Eden Hazard la Real Madrid din 2019! Motivul este uluitor

Alex Ioniță Publicat: 15 mai 2024, 19:45

Reclamă
Chelsea va încasa un bonus de pe urma transferului lui Eden Hazard la Real Madrid din 2019! Motivul este uluitor

Chelsea va încasa un bonus de pe urma transferului lui Eden Hazard la Real Madrid din 2019!

Eden Hazard / Profimedia

Chelsea va încasa un bonus de pe urma transferului lui Eden Hazard la Real Madrid din 2019! Tranzația este posibilă, chiar dacă belgianul s-a retras din activitate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Real Madrid plătea suma de 115 milioane pentru transferul lui Hazard, care nu a reușit însă să se impună pe Bernabeu. Acesta s-a dovedit a fi una dintre cele mai proaste afaceri realizate vreodată de echipa din capitala Spaniei.

Chelsea va încasa un bonus de pe urma transferului lui Eden Hazard la Real Madrid din 2019!

Chiar dacă belgianul s-a retras din activitate și nu a jucat niciun meci pentru Real Madrid în actualul sezon, echipa antrenată de Carlo Ancelotti este nevoită să achite un bonus de 6 milioane de euro, de pe urma înțelegerii cu Chelsea.

Tranzacția este posibilă datorită unei clauze de performanță pe următorii 5 ani, de la momentul transferului. Astfel, după calificarea în finala UEFA Champions League, Real Madrid este nevoită să achite încă 6 milioane pentru transferul lui Hazard.

Reclamă
Reclamă 4

Eden Hazard a jucat 76 de partide pentru Real Madrid, în cei 4 ani petrecuți pe Santiago Bernabeu. În cadrul acestor dueluri a marcat de 7 ori și a oferit 12 pase decisive. S-a retras din activitate în luna octombrie a anului 2023.

Eden Hazard a dezvăluit care e cel mai mare regret al carierei sale

Fostul star al fotbalul belgian, Eden Hazard, a dezvăluit care e cel mai mare regret al carierei sale. Legitimat la echipe precum Chelsea și Real Madrid, fostul atacant a vorbit deschis despre trecut.

Eden Hazard se simte bine după retragere şi apare la diferite evenimente. După cum se ştie deja, retragerea lui a fost grăbită de numeroasele accidentări, care l-au făcut să fie rezervă la Real Madrid, echipa viselor sale, unde nu a reuşit niciodată să se impună, notează agerpres.ro.

Reclamă

Într-un interviu acordat podcastului Chequeo Var, fostul căpitan al Diavolilor Roşii a vorbit despre cariera pe care a avut-o şi mai ales despre regretele sale.

„Dacă aş putea schimba un singur lucru în trecut, cu siguranţă ar fi operaţia la gleznă pe care am avut-o în martie 2020”, a mărturisit el.

„Când m-am întors la Madrid de la Dallas, tocmai izbucnise Covidul. Am petrecut mai bine de două luni singur acasă, având nevoie de reabilitare, dar fără kinetoterapeut. Dacă aş putea schimba o situaţie din trecutul meu, ar fi aceasta”, a spus belgianul.

Hazard a explicat că îşi suna medicul să vină să-l ajute la reabilitare, în ciuda pandemiei. „Obiectivul meu era să fiu din nou la un nivel înalt. După lockdown, am revenit pe teren, dar glezna mea nu era bine. De fapt, s-a rupt din nou. Situaţia nu se schimbase”, a povestit el.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40 27 iul.

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35 27 iul.

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33 27 iul.

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22 27 iul.

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06 27 iul.

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și