Închide meniul

„Dacă aș putea să schimb un singur lucru..” Eden Hazard a dezvăluit care e cel mai mare regret al carierei sale

Alex Ioniță Publicat: 29 martie 2024, 22:19

Reclamă
Dacă aș putea să schimb un singur lucru..” Eden Hazard a dezvăluit care e cel mai mare regret al carierei sale

Eden Hazard a dezvăluit care e cel mai mare regret al carierei sale.

Eden Hazard / Profimedia

Fostul star al fotbalul belgian, Eden Hazard, a dezvăluit care e cel mai mare regret al carierei sale. Legitimat la echipe precum Chelsea și Real Madrid, fostul atacant a vorbit deschis despre trecut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul mare fotbalist belgian Eden Hazard a dezvăluit că operaţia la gleznă pe care a suferit-o în martie 2020 este lucrul pe care îl regretă cel mai mult în legătură cu cariera sa, scrie site-ul walfoot.be.

Eden Hazard a dezvăluit care e cel mai mare regret al carierei sale

Eden Hazard se simte bine după retragere şi apare la diferite evenimente. După cum se ştie, retragerea lui a fost grăbită de numeroasele accidentări, care l-au făcut să fie rezervă la Real Madrid, echipa viselor sale, unde nu a reuşit niciodată să se impună, notează agerpres.ro.

Într-un interviu acordat podcastului Chequeo Var, fostul căpitan al Diavolilor Roşii a vorbit despre cariera pe care a avut-o şi mai ales despre regretele sale.

„Dacă aş putea schimba un singur lucru în trecut, cu siguranţă ar fi operaţia la gleznă pe care am avut-o în martie 2020”, a mărturisit el.

Reclamă

„Când m-am întors la Madrid de la Dallas, tocmai izbucnise Covidul. Am petrecut mai bine de două luni singur acasă, având nevoie de reabilitare, dar fără kinetoterapeut. Dacă aş putea schimba o situaţie din trecutul meu, ar fi aceasta”, a spus belgianul.

Hazard a explicat că îşi suna medicul să vină să-l ajute la reabilitare, în ciuda pandemiei. „Obiectivul meu era să fiu din nou la un nivel înalt. După lockdown, am revenit pe teren, dar glezna mea nu era bine. De fapt, s-a rupt din nou. Situaţia nu se schimbase”, a povestit el.

De ce nu a reușit Eden Hazard să se impună la Real Madrid

Chiar fosta vedetă a fotbalului belgian, care făcea senzație în Premier League, la Chelsea, a vorbit despre problemele pe care le-a avut în capitala Spaniei.

Reclamă 4 / 0/3

Eden Hazard a ajuns la Real Madrid în vara anului 2019, după ce „galacticii” îl cumpărau de la Chelsea în schimbul sumei de 115 milioane de euro. Totuși, acesta a fost unul dintre cele mai nereușite transferuri din ultimi ani, iar belgianul nu s-a impus pe Santiago Bernabeu.

Fostul jucător belgian a menționat faptul că principala problemă pe care a avut-o la Real Madrid au fost kilogramele în plus pe care le-a dobândit înainte de transfer. Eden Hazard a spus că a dorit să se bucure de o „ultimă vacanță” înainte de a ajunge pe Santiago Bernabeu, însă această decizie avea să îi distrugă cariera.

”Doar ce terminasem unul dintre cele mai bune sezoane ale carierei mele la Chelsea. Mi-am zis: Acum că am ajuns la Real Madrid, asta e probabil ultima mea vacanță, așa că o m-am bucurat cum trebuie de vară.

Șapte ani în Anglia, fără pauze de Crăciun, am dat totul, așa că atunci când am trei sau patru săptămâni libere, ‘nu mă deranja’: grătare, vin roșu… Toate acestea. Apoi în Madrid lucrurile nu au decurs cum a trebuit”, a spus Eden Hazard, citat de Madrid Xtra.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” Vezi toate știrile
Citește și