Închide meniul

Christian Eriksen a reînceput antrenamentele, la șase luni după drama de la Euro 2020! Cu ce echipă ar putea semna starul danez. „E ceva natural pentru el!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 2 decembrie 2021, 16:34

Christian Eriksen a reînceput antrenamentele, la șase luni după drama de la Euro 2020! Cu ce echipă ar putea semna starul danez. „E ceva natural pentru el!

Christian Eriksen a reînceput antrenamentele

Profimedia

Christian Eriksen se antrenează la baza echipei unde si-a făcut junioratul, în Danemarca. Clubul se numește Odense Boldklub și ar putea fi următoarea destinație pentru jucătorul în vârstă de 29 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Christian Eriksen se antrenează cu Odense Boldklub

Un purtător de cuvânt al celor de la Odense Boldklub a vorbit despre situația lui Christian Eriksen.

„Eriksen ne-a căutat, acum se antrenează individual. Este ceva natural pentru el, a jucat aici pe vremea junioratului și locuiește în apropiere. Suntem fericiți să-i putem oferi șansa să se antreneze!”, a spus oficialul clubului danez, citat de goal.com

Eriksen a jucat pentru Odense Boldklub înainte de a pleca la Ajax, în 2008, după care a debutat și la echipa națională. S-a transferat la Tottenham Hotspur în 2013, jucând în finala Ligii Campionilor din 2019, iar apoi a semnat cu Inter Milano în ianuarie 2020.

Reclamă

După drama de la Euro 2020, Eriksen a fost operat și i-a fost implantat un defibrilator intern. Doar că regulile din Serie A nu le permit fotbaliștilor să evolueze cu astfel de dispozitive montate la inimă. Prin urmare, Inter e dispusă să-l lase pe Eriksen să plece undeva unde are voie să joace.

Citește și:

Și Ajax e interesată de Christian Eriksen

Venit anul trecut la Milano, Eriksen mai are contract cu Inter până în 2024. Salariul său este uriaș. Primește, anual, aproximativ 7.5 milioane de euro, iar conducătorii clubului vor cu orice preț să găsească o soluție pentru a reduce cheltuielile. Din moment ce nu se pot baza pe el, au început negocierile pentru a-l include într-un schimb surprinzător.

Jurnaliștii de la tuttosport.com anunță că italienii sunt în discuții avansate cu Ajax. S-ar fi ajuns deja la un acord pentru ca Eriksen să se întoarcă la echipa pentru care a jucat între 2010 și 2013 și cu care a câștigat trei titluri. În schimb, la gruparea din Serie A ar putea ajunge Andre Onana, portarul de 25 de ani aflat pe final de contract.

Reclamă 4 / 0/3

Onana nu a putut fi convins de „lăncieri” să semneze o nouă înțelegere, astfel că ar putea pleca încă din această iarnă. Inter îl vede drept înlocuitorul perfect pentru Samir Handanovic, aflat pe final de carieră.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:18 Olimpiu Moruţan a fost scos pe targă, iar accidentarea ar fi gravă! Şanse mari ca el să rateze EURO 2024! Ar putea lipsi 6 luni! 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
Vezi toate știrile
Citește și