Închide meniul

Inter îl dă la schimb pe Christian Eriksen. Cu cine negociază campioana Italiei pentru a scăpa de salariul uriaș al danezului

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 noiembrie 2021, 13:28

Inter îl dă la schimb pe Christian Eriksen. Cu cine negociază campioana Italiei pentru a scăpa de salariul uriaș al danezului

Christian Eriksen poate reveni la Ajax

Profimediaimages

Venit anul trecut la Milano, Eriksen mai are contract cu Inter până în 2024. Salariul său este uriaș. Primește, anual, aproximativ 7.5 milioane de euro, iar conducătorii clubului vor cu orice preț să găsească o soluție pentru a reduce cheltuielile. Din moment ce nu se pot baza pe el, au început negocierile pentru a-l include într-un schimb surprinzător.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Christian Eriksen poate pleca de la Inter

Jurnaliștii de la tuttosport.com anunță că italienii sunt în discuții avansate cu Ajax. S-ar fi ajuns deja la un acord pentru ca Eriksen să se întoarcă la echipa pentru care a jucat între 2010 și 2013 și cu care a câștigat trei titluri. În schimb, la gruparea din Serie A ar putea ajunge Andre Onana, portarul de 25 de ani aflat pe final de contract.

Onana nu a putut fi convins de „lăncieri” să semneze o nouă înțelegere, astfel că ar putea pleca încă din această iarnă. Inter îl vede drept înlocuitorul perfect pentru Samir Handanovic, aflat pe final de carieră.

Christian Eriksen a căzut pe teren şi a avut nevoie de minute în şir de resuscitare, la 12 iunie, la meciul cu Finlanda, de pe Stadionul Parken din Copenhaga, din Grupa B de la Euro-2020.

Reclamă

Simon Kjaer a fost unul dintre primii jucători care au intervenit după prăbuşirea lui Eriksen pe teren. Kjaer i-a curăţat căile respiratorii ale coechipierului său, i-a aplicat manevre de resuscitare, le-a spus celorlalţi jucători să formeze un scut în jurul fotbalistului şi a consolat-o pe partenera colegului său.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și