Închide meniul

Christian Eriksen, convocat la naţionala Danemarcei, la 9 luni după ce a suferit stopul cardiac, la Euro 2020

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 15 martie 2022, 14:42

Christian Eriksen, convocat la naţionala Danemarcei, la 9 luni după ce a suferit stopul cardiac, la Euro 2020

Christian Eriksen, convocat la naţionala Danemarcei

Getty Images

Federaţia daneză a anunţat că Eriksen a fost inclus în lotul pentru meciurile amicale cu Olanda şi Serbia, din 26 (în deplasare) respectiv 29 martie (acasă).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înaintea acestor jocuri, naţionala daneză va efectua un stagiu de pregătire în Spania, unde va ajunge şi mijlocaşul de 30 de ani.

Christian Eriksen a fost convocat la echipa naţională

După se s-a prăbuşit pe teren la 12 iunie 2021, jucătorului i s-a implantat un defibrilator. El a fost nevoit să-şi rezilieze contractul cu Inter Milano, în decembrie, deoarece fotbaliştii aflaţi în asemenea situaţii, cu defibrilator implantat, nu au drept de joc în Italia.

În ultima zi a perioadei de transferuri din ianuarie, Eriksen a semnat un contract până la finalul sezonului cu gruparea engleză Brentford şi a redebutat în Premier League, la 26 februarie.

Danemarca este calificată la turneul final al Cupei Mondiale din Qatar, care va avea loc la finalul acestui an.

Reclamă

Christian Eriksen, moment amuzant în Premier League

Christian Eriksen a fost protagonistul unui moment viral în timpul meciului Norwich – Brentford 1-3. Un adversar a fost faultat de danez și a avut o reacție de milioane.

Christian Eriksen a fost titular în Norwich – Brentford 1-3 și a oferit faza meciului. Danezul l-a faultat pe Brandon Williams, care a avut o reacție de milioane.

Tânărul fotbalist împrumutat de la Manchester United a fost scos din sărite, însă l-a îmbrățișat pe mijlocaș, după ce a realizat instantaneu drama adversarului său de la EURO 2020.

Reclamă 4 / 0/3

Momentul a făcut în scurt timp înconjurul lumii, iar fanii l-au lăudat pe Brandon Williams pentru maniera în care a gestionat momentul.

Recomandări
  • Christian Eriksen a fost convocat la echipa naţională a Danemarcei
  • Eriksen a suferit un stop cardiac pe teren, la meciul cu Finlanda de la Euro-2020

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și