Închide meniul
Foto

Momente cumplite pentru soţia lui Christian Eriksen: „Crezuse că a murit!” Cum a liniştit-o Kasper Schmeichel în cel mai greu moment al vieţii

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 13 iunie 2021, 17:19

Momente cumplite pentru soţia lui Christian Eriksen: „Crezuse că a murit!” Cum a liniştit-o Kasper Schmeichel în cel mai greu moment al vieţii

Profimedia

Sabrina Kvist Jensen

Momente cumplite pentru soţia lui Christian Eriksen. Starul danez a trecut prin cel mai greu moment al vieţii, iar partenera sa de viaţă a trăit un adevărat şoc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Momente cumplite pentru soţia lui Christian Eriksen! Credea că starul danez a murit

Sabrina Kvist Jensen a coborât pe teren la scurt timp după ce Eriksen s-a prăbuşit. Femeia credea că soţul ei s-a stins din viaţă, însă Kasper Schmeichel a liniştit-o şi i-a explicat care este starea conaţionalului său.

„Kasper a alergat către ea, ați văzut momentul. Am stat de vorbă cu el seara-trecută. S-a dus către ea pentru a-i spune că soțul ei respiră. Ea crezuse că Eriksen a murit. Pentru a-i confirma că totul e în regulă, Kasper s-a mai dus încă o dată spre locul în care Christian era alături de echipele medicale”, a dezvăluit Peter Schmeichel, citat de Daily Mail.

Sabrina Kvist Jensen, calmată de jucătorii danezi
Profimedia
Citește și:

Christian Eriksen, aproape de tragedie

Christian Eriksen s-a prăbuşit pe teren în minutul 43 al meciului dintre Danemarca și Finlanda, fără să fie lovit de nimeni. Minutele care au urmat au fost dramatice. Medicii l-au resucitat direct pe teren.

Jucătorii și cei din staff au izbucnit în plâns, în timp ce fanii se rugau pentru viaţa starului de la Inter. După minute bune, jucătorul a fost scos de pe teren. Colegii din naţionala Danemarcei au făcut un zid în jurul lui Eriksen, pentru ca nu apărea imagini cu jucătorul inconştient.

Reclamă

După minute bune, arbitrul englez Anthony Taylor a trimis jucătorii finlandezi la cabine. Eriksen a fost transportat la spital conștient. Inițial suspendat, meciul a fost reluat odată ce Eriksen a fost stablizat la spital. Acesta le-a cerut personal fotbaliștilor Danemarcei să continue partida, prin FaceTime, de pe patul de spital.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
Vezi toate știrile
Citește și