Închide meniul

Christoph Daum, diagnostic crunt! Fostul selecţioner al României a anunţat că suferă de cancer

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 21 octombrie 2022, 14:31

Christoph Daum, diagnostic crunt! Fostul selecţioner al României a anunţat că suferă de cancer

Christoph Daum a fost diagnostic cu cancer. Anunţul fostului selecţioner al României

Christoph Daum, într-o conferinţă de presă/ Hepta

Christoph Daum, fostul selecţioner al României, a anunţat faptul că a fost diagnosticat cu cancer. Germanul a publicat mesajul pe contul oficial de socializare, şi a declarat că se va retrage din activitatea publică pentru o perioadă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Christoph Daum a pregătit naţionala României timp de un an şi două luni, între iulie 2016 şi septembrie 2017. După despărţirea de „tricolori”, germanul nu şi-a mai găsit angajament.

Christoph Daum a fost diagnosticat cu cancer. Anunţul făcut de fostul selecţioner al României

Christoph Daum a publicat pe contul de Instagram un mesaj prin care transmite faptul că suferă de o boală cruntă, şi anume cancer. Fostul selecţioner a afirmat faptul că se află sub un tratament care funcţionează, şi şi-a îndemnat fanii să meargă mai des la consultaţii pentru e preveni boala.

„Salutare dragi prieteni ai fotbalului, mi-ar plăcea să mă adresez vouă cu un mesaj personal: din păcate a trebuit să mă retrag din public în ultimele luni, după ce am fost diagnosticat cu cancer în urma unor examene de rutină. De atunci, profesorul dr. Jurgen Wolf și echipa sa s-au ocupat de mine și sunt mândru să anunț că tratamentul funcționează bine pentru mine.

Mă cunoașteți: sunt un luptător și voi aborda provocarea cu optimism și cu toată puterea mea. Vă rog să respectați faptul că am nevoie de intimitate acum pentru a mă recupera cât mai repede posibil. Vă apreciez mesajele pozitive și vă mulțumesc pentru sprijin. Pot doar să vă sfătuiesc un lucru: mergeți din timp la consultații pentru a preveni cancerul. Cu sinceritate, Christoph Daum”, a fost mesajul transmis de Christoph Daum, pe Instagram.

Reclamă

Edi Iordănescu, criză de nervi în sediul FRF! De ce „a luat foc” selecționerul

Edi Iordănescu a fost reconfirmat, recent, de FRF, la cârma echipei naționale, cu un obiectiv clar – calificarea la EURO 2024. Misiunea selecționerului nu va fi deloc una ușoară, chiar dacă grupa este accesibilă, cel puțin pe hârtie. Din informațiile AS.ro, zilele trecute, Iordănescu a făcut o adevărată criză de nervi, în sediul Federației.

Conform unor surse din interiorul FRF, motivul pentru care selecționerul a avut acea ieșire îl reprezintă situația actuală a internaționalilor români.

Din câte se pare, selecționerul era extrem de nervos și „nu se putea apropia nimeni de el”, după cum susțin persoane care l-au văzut pe Iordănescu atunci. Până când acestuia nu i-au trecut nervii, nu s-a putut discuta cu el, iar lumea se ferea de el pe holuri.

Reclamă 4 / 0/3

Din informațiile noastre, supărarea lui Edi Iordănescu a venit după etapa trecută din Italia, când a văzut câți jucători români au evoluat pentru echipele lor de club.

După cum s-a văzut la ultimele acțiuni, nucleul primei reprezentative este format din jucători care sunt legitimați în Italia, în special în Liga a doua. Antena Sport a verificat situația internaționalilor români, din Italia, la ultima etapă, iar supărarea lui Edi Iordănescu pare justificată.

Recomandări
  • Christoph Daum, diagnosticat cu cancer
  • Anunţul făcut de fostul selecţioner al României

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:55 LIVE VIDEOPalermo – Parma este acum în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:25 Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei (06:00) e pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY. Lando Norris pleacă din pole 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League Vezi toate știrile
Citește și