Închide meniul

Cine va arbitra finala Argentina – Franța de la CM 2022? FIFA a făcut anunțul

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 15 decembrie 2022, 20:01

Cine va arbitra finala Argentina – Franța de la CM 2022? FIFA a făcut anunțul

Szymon Marciniak va arbitra Argentina - Franța

Szymon Marciniak și Rodrigo de Paul/hepta

FIFA a anunțat că polonezul Szymon Marciniak se va afla la centrul partidei Argentina – Franța, din finala Campionatului Mondial 2022.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida Argentina – Franța este programată duminică, de la ora 17:00.

Szymon Marciniak va arbitra Argentina – Franța

FIFA a decis ca Szymon Marciniak să arbitreze finala de „foc” dintre Argentina și Franța. „Centralul” polonez va fi ajutat de Pawel Sokolnicki și Tomasz Listkiewicz, iar în camera VAR se va afla Tomasz Kwiatkowski. Al patrulea oficial va fi Ismail Elfath.

Szymon Marciniak le-a mai arbitrat pe Argentina și Franța la CM 2022

Atât Argentina, cât și Franța, l-au mai întâlnit pe Szymon Marciniak la Campionatul Mondial din Qatar.

Polonezul a condus partida Argentina – Australia, 2-1, din faza optimilor. Totodată, a arbitrat victoria Franței în fața Danemarcei, 2-1, din faza grupelor.

Reclamă

Astfel, Szymon Marciniak va deveni primul arbitru francez delegat la o finală de Campionat Mondial.

Presa din Argentina, cuvinte de laudă pentru Szymon Marciniak

Presa din Argentina „aplaudă” decizia FIFA de a-l delega pe Szymon Marciniak la meciul de duminică. Aceasta notează că „centralul” polonez are un „istoric curat”, acesta fiind motivul principal pentru care i s-a oferit o partidă atât de importantă.

„Szymon Marciniak este un arbitru apreciat de FIFA. A fost considerat candidatul cu istoric curat pentru a conduce aceste două echipe în finală. Criteriul de neutralitate pentru arbitri nu se aplică pentru Europa. Așa că poate arbitra un meci între o reprezentantă a Europei și una a Americii de Sud”, a scris presa argentiniană.

Reclamă 4 / 0/3

Pe lângă marele trofeu, câștigătoarea Campionatului Mondial din Qatar va primi 42 de milioane de euro.

Recomandări
  • FIFA a anunțat cine va arbitra Argentina – Franța, din Finala CM 2022

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 12:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele sunt ACUM în AntenaPLAY 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat Vezi toate știrile
Citește și