Închide meniul

CM 2022 Reacţia lui Antoine Griezmann înaintea duelului cu prietenul Lionel Messi, din Franţa – Argentina: „Cu Leo în echipa rivală întotdeauna este diferit”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 15 decembrie 2022, 15:16

CM 2022 Reacţia lui Antoine Griezmann înaintea duelului cu prietenul Lionel Messi, din Franţa – Argentina: „Cu Leo în echipa rivală întotdeauna este diferit

CM 2022 Reacţia lui Antoine Griezmann înaintea duelului cu prietenul Lionel Messi, din Franţa - Argentina

Antoine Griezmann şi Lionel Messi, la un antrenament / Profimedia Images

CM 2022 Reacţia lui Antoine Griezmann înaintea duelului cu prietenul Lionel Messi, din Franţa – Argentina nu a întârziat să apară. Cel mai bun pasator din istoria Franţei îşi avertizează colegii, înainte de finala Cupei Mondiale din Qatar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Cu Leo în echipa rivală întotdeauna este diferit. Am văzut toate meciurile Argentinei, e o echipă dificilă, care se află în vârf de formă și care are și multă liniște în cadrul grupului, ca noi de altfel. Nu va fi un meci ușor, trebuie să ne forțăm. Începând de mâine (n.r. joi dimineață) vom încerca să îi analizăm și să vedem care e cel mai bun mod pentru a-i înfrunta.

CM 2022 Reacţia lui Antoine Griezmann înaintea duelului cu prietenul Lionel Messi

Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ în ciuda victoriei cu Maroc și să ne concentrăm în pregătirea finalei de duminică. Marocanii m-au impresionat pentru munca colectivă pe care au făcut-o, atât ofensiv cât și defensiv. După pauză au generat mult pericol.

Bine că selecționerul și-a dat seama și l-a trimis pe Marcus Thuram pentru a-l ajuta pe Theo Hernandez în bandă, acolo unde făceau multe probleme. Am putut marca rapid și asta ne-a deschis meciul, ne-a permis să jucăm mai liniștiți. Ne dăm seama că toate meciurile sunt complicate, de totul sau nimic”, a spus Griezmann, citat de sport.es.

Lionel Messi vs Kylian Mbappe, înainte de finala Argentina – Franţa

Lionel Messi vs Kylian Mbappe este duelul aşteptat în finala de vis dintre Argentina şi Franţa, de la Cupa Mondială din Qatar. Mai jos, puteţi vedea cifrele celor doi la turneele mondiale din 2018 şi 2022.

Reclamă

Messi a jucat 930 de minute, a marcat şase goluri, a oferit cinci assisturi şi şi-a creat 28 de şanse. Mai mult, el a reuşit 38 de driblinguri, în situaţia în care Pumele au fost eliminate încă din faza optimilor, în Rusia.

De partea cealaltă, Mbappe a adunat 1011 minute, în care a marcat nouă goluri şi a oferit două assisturi. El a creat 20 de şanse de gol şi a reuşit 53 de driblinguri. Kylian are un avantaj moral în faţa lui Messi, după victoria din optimi, din Rusia.

Franţa a bătut atunci Argentina cu 4-3, iar Kylian Mbappe a fost omul meciului: a marcat două goluri şi a scos un penalty după una dintre cele mai frumoase curse din istoria Mondialelor.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Antoine Griezmann, duel cu Lionel Messi
  • Franţa – Argentina e duminică, de la 17:00, LIVE TEXT pe AS.ro

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și