Închide meniul

Cine va arbitra Supercupa Europei! Real Madrid şi Atalanta luptă pentru primul trofeu european al sezonului

Viviana Moraru Publicat: 12 august 2024, 15:08

Reclamă
Cine va arbitra Supercupa Europei! Real Madrid şi Atalanta luptă pentru primul trofeu european al sezonului

Cine va arbitra Supercupa Europei, dintre Real Madrid şi Atalanta

Trofeul Supercupei Europei/ Profimedia

S-a aflat cine va arbitra Supercupa Europei. Real Madrid şi Atalanta se vor duela pentru primul trofeu european al sezonului, miercuri, pe Stadionul Naţional din Varşovia, Polonia. Partida va fi în format live text, pe AS.ro, de la ora 22:00.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Comisia de arbitri UEFA l-a desemnat pe Sandro Schärer (Elveţia) să arbitreze Supercupa Europei.

Cine va arbitra Supercupa Europei

În vârstă de 36 de ani, Sandro Schärer este arbitru internaţional din 2015 şi a oficiat 86 de meciuri UEFA în cariera sa de până acum.

El a fost selectat ca arbitru pentru UEFA EURO 2024, unde a fost desemnat pentru două meciuri din faza grupelor. De asemenea, a arbitrat un meci eliminatoriu în Liga Europa şi Conference League în sezonul trecut, notează news.ro.

Schärer conduce o echipă de arbitri experimentată pentru Supercupa UEFA, şase dintre cei şapte membri luând parte la Campionatul European. El va fi asistat de colegii săi elveţieni Stéphane De Almeida şi Jonas Erni, în timp ce Mykola Balakin (Ucraina) va acţiona ca al patrulea oficial.

Reclamă
Reclamă 4

Bastian Dankert (Germania) este arbitru VAR şi va fi asistat de Fedayi San (Elveţia) şi Christian Dingert (Germania).

Carlo Ancelotti știe cine va câștiga Balonul de Aur

Carlo Ancelotti știe cine va câștiga Balonul de Aur! Antrenorul de la Real Madrid a vorbit deschis despre lupta pentru cel mai important trofeu individual din lumea fotbalului.

În momentul de față, mai mulți jucători se află pe lista favoriților pentru câștigarea marelui trofeu. Printre aceștia se numără Rodri, Vinicius, Jude Bellingham, dar și alte nume importante din lumea „sportului rege”.

Reclamă

În opinia lui Carlo Ancelotti, brazilianul Vinicius ar trebui să câștige Balonul de Aur din acest an. Antrenorul acestuia a spus că atacantul a câștigat campionatul, dar și Liga Campionilor și că ar merita marele trofeu.

Cine va câștiga Balonul de Aur? În opinia mea, Vinicius. E adevărat, și Carvajal a avut un sezon foarte bun pentru că a câștigat campionatul, Liga Campionilor și EURO 2024, însă Vinicius este un jucător talentat, tânăr, cu o imagine bună. Și el a câștigat campionatul și Liga Campionilor, marcând în finală și semifinală.

Jude Bellingham a avut un sezon fantastic. A cucerit Champions League și titlul în LaLiga, fiind cel mai bun jucător al campionatului. Rodri, un mijlocaș fantastic, unul dintre cei mai buni din lume, consistent”, a spus Carlo Ancelotti, în cadrul unui podcast.

Va fi din nou Florin Tănase un jucător decisiv pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:03

Concluziile lui Mihai Covaliu, după palmaresul României la Jocurile Olimpice 2024: „Acolo aveam cele mai mari aşteptări!”

17:51

Mai rău ca în Liga 1! Braga şi-a dat afară antrenorul după prima etapă din Liga Portugal

17:36

Helmut Marko a dezvăluit motivul pentru care Sergio Perez va rămâne la Red Bull şi a pus capăt zvonurilor: „Nu sunt adevărate”

17:14

Elisabeta Lipă, după încheierea JO 2024: „Putem face Los Angeles-ul să fie mult mai bun”. Mesaj şi pentru Federaţia de Gimnastică

17:11

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 12 august

16:51

Unul dintre cei mai vechi jucători de la Rapid a plecat din Giuleşti! Anunţul făcut de club: „Mult succes!”

1 VIDEOFC Porto – Gil Vicente 3-0. Start perfect de sezon pentru „dragoni”. Show total în Liga Portugal, live în AntenaPLAY 2 Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 16 | Delvine Relin Meringor, locul 7 la maraton. Joan Melly nu a încheiat cursa 3 Unde îşi va primi Ana Bărbosu medalia de bronz! Anunţul făcut de Comitetul Internaţional, după scandalul de la Jocurile Olimpice 4 FotoIubita lui Valentin Mihăilă, răvăşitoare pe plaja din Monaco: „Sirenă”. Ami l-a dat peste cap pe atacantul român 5 Suma plătită de statul român, după ce 16 români au câştigat medalii la Jocurile Olimpice! Ce se întâmplă cu Sabrina Voinea 6 Scene şocante la Buzău! Jucătorii Rapidului, înjuraţi şi scuipaţi de propriii fani: „Afară din Giuleşti!”
Citește și