Închide meniul

Ciprian Marica, dezvăluiri senzaționale despre viitorul lui Adrian Mazilu. A explicat planul lui Brighton: „I-au dat opțiuni”

Alex Ioniță Publicat: 23 decembrie 2023, 9:52

Reclamă
Ciprian Marica, dezvăluiri senzaționale despre viitorul lui Adrian Mazilu. A explicat planul lui Brighton: I-au dat opțiuni”

Ciprian Marica, dezvăluiri senzaționale despre viitorul lui Adrian Mazilu. A explicat planul lui Brighton: „I-au dat opțiuni”

Colaj cu Ciprian Marica și Adrian Mazilu / Hepta - Profimedia

Ciprian Marica a făcut dezvăluiri senzaționale despre viitorul lui Adrian Mazilu. Oficialul celor de la Farul Constanța a vorbit despre tânărul jucător care se va alătura echipei din Anglia, în această iarnă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mazilu a fost cumpărat de Brighton încă din această vară. Totuși, „pescărușii” au decis să îl împrumute la Farul până în această iarnă. Acum, Ciprian Marica a dezvăluit care este planul engleziolor cu tânărul jucător.

Ciprian Marica, dezvăluiri senzaționale despre viitorul lui Adrian Mazilu. Brighton vrea să îl împrumute pe român

Acționarul minoritar de la Farul Constanța a dezvăluit faptul că oficialii celor de la Brighton doresc să îl împrumute pe tânărul jucător crescut de Academia Hagi, pentru ca acesta să își continue mult mai ușor evoluția.

Totodată, potrivit lui Ciprian Marica, deja există mai multe cluburi din Europa care sunt interesate de serviciile lui Adrian Mazilu.

„Din câte înțeleg, Tibi Curt a fost cu el acolo (n.r. în Anglia). Discuția e să îl împrumute un an, deci în primul an se gândesc să îl împrumute. I-au dat și câteva opțiuni.

Reclamă

Deci, într-o primă fază, va avea nevoie de încă o un pas până să ajungă în Premier League. Din câte înțeleg în Europa, au câteva echipe interesate de el deja”, a spus Ciprian Marica, potrivit digisport.ro.

În momentul de față, Adrian Mazilu, care a câștigat un titlu de campion al României în sezoul trecut, este cotat la suma de 2,5 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Ce i-a transmis Gică Hagi lui Adrian Mazilu înainte ca tânărul de 18 ani să plece în Anglia

Discursul de adio al lui Adrian Mazilu pentru Gică Hagi. Mesajul transmis de tânărul jucător

Reclamă 4 / 0/3

După meciul cu Rapid, încheiat cu scorul de 0-0, Adrian Mazilu s-a declarat dezamăgit de faptul că nu a reușit să își ajute echipa, la ultimul meci pentru Farul Constanța. De asemenea, acesta i-a mulțumit lui Gică Hagi pentru oportunitățile pe care i le-a dat și a menționat faptul că această mutare nu s-ar fi realizat fără ajutorul „Regelui”.

„Puteam să aducem victoria. Nu s-au pus golurile, dar puteam scoate mai mult din acest meci. Mi-aș fi dorit să înscriu, am reușit să marchez, dar a fost anulat, asta este. Aș fi vrut să îmi ajut echipa.

Aș vrea să îi mulțumesc lui mister, pentru acest an. A fost un an extraordinar pentru mine, fără dumnealui nu aș fi putut. O să fie o provocare, un alt stil de fotbal. Sper să mă acomodez cât mai repede. Am primit un sfat de la domnul Hagi, dar nu pot vorbi despre asta, îl păstrez pentru mine”, a spus Mazilu, potrivit sursei citate anterior.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:07 „Nu m-am bucurat la goluri, îmi vine să plâng” Un jucător de la Petrolul a cedat, după ce s-a salvat matematic de la retrogradare 19:00 LIVE VIDEOEliza Samara – Chen Xingtong ACUM, în AntenaPLAY. Duel infernal pentru româncă la Saudi Smash 2024 18:50 „Ce întrebare stupidă îmi pui!” Dorinel Munteanu s-a enervat la interviu după Petrolul – Oțelul 2-1! 18:11 VIDEOParma – Cremonese 1-1 și Palermo – Ascoli 2-2 au fost în AntenaPLAY! Man și Mihăilă, spectacol total în Serie B 18:05 „Mihai Pintilii, antrenor cu acte în regulă la FCSB?” Mihai Stoica a făcut anunțul! Ce se întâmplă cu Elias Charalambous 17:41 Cole Palmer, cifre impresionante la Chelsea! La doar 21 de ani, a intrat în istoria Premier League 17:38 VIDEOValentin Mihăilă, gol după o cursă fabuloasă a lui Dennis Man în Parma – Cremonese! Românii fac spectacol total în Serie B 17:11 Câți jucători va da FCSB la EURO 2024! Mihai Stoica e sigur: „Am vrut să-l sun pe Edi, dar Gigi Becali nu m-a lăsat!” 17:05 VIDEOFranco Vazquez a marcat un gol superb în Parma – Cremonese! Dennis Man și Valentin Mihăilă, martori la reușita spectaculoasă 16:33 Gigi Becali pregătește trei lovituri pe piața transferurilor! Lista scurtă a FCSB-ului pentru „visul Champions League” Vezi toate știrile
Citește și