Închide meniul

Ciprian Tătărușanu a primit 4 goluri în ultimul meci! Ce notă a primit după o nouă partidă de coșmar

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 29 decembrie 2023, 20:30

Ciprian Tătărușanu a primit 4 goluri în ultimul meci! Ce notă a primit după o nouă partidă de coșmar

Ciprian Tătărușanu a primit 4 goluri în ultimul meci

Ciprian Tătărușanu / Profimedia

Ciprian Tătărușanu a primit 4 goluri în ultimul meci! Fostul portar de la FCSB s-a făcut, din nou, de râs în Arabia Saudită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A fost un nou meci de coșmar pentru Tătărușanu, după ce, în urmă cu o săptămână, a încasat nu mai puțin de 7 goluri de la vedetele lui Al-Hilal.

Ciprian Tătărușanu a primit 4 goluri în ultimul meci! Ce s-a întâmplat la meciul cu Al-Raed

Partida dintre Al-Raed și Abha a contat pentru etapa cu numărul 19 a sezonului din Arabia Saudită. În cadrul acestui meci, echipa portarului român a deschis scorul în minutul 17, prin Al Ali. Fosta echipă a lui Marius Șumudică a egalat rapid însă, după ce Al Subaie și-a trecut numele pe lista marcatorilor.

Jucătorul lui Abha, Al-Ali a reușit „dubla” înainte de pauză. Totuși, jucătorii de la Al-Raed au punctat rapid, de două ori, în a doua repriză, prin rueșitele lui Fouzair și el Berkaoui.

Scorul a ajuns în cele din urmă la 3-3, dar Ciprian Tătărușanu a mai primit un gol la ultima fază. Mai exact, Gonzalez a trimis mingea în poartă în minutul 90+7, iar scorul final a fost de 4-3 în favoarea lui Al-Raed.

Reclamă

După prestația din etapa cu numărul 19 a sezonului din Arabia Saudită, Ciprian Tătărușanu a primit nota de 6,1 din partea specialiștilor de la sofascore.ro.

Ciprian Tătărușanu s-a făcut de râs în Arabia Saudită! Imagini uluitoare de la meciul cu Al-Hilal

În cadrul acestei partide, Ciprian Tătărușanu a primit nu mai puțin de 7 goluri. Pentru Al-Hilal au marcat Sergej Milinkovic-Savic, în minutele 18, 79 și 90+5, Aleksandar Mitrovic, în minutul 25, Al Dawasari, în minutul 72, Kanno, în minutul 82, dar și Ruben Neves, în minutul 86.

Această înfrângere a fost cea mai mare suferită de Abha, din momentul în care Ciprian Tătărușanu s-a alăturat formației. Totuși, este de notat faptul că echipa fostului protar al echipei naționale a mai pierdut un duel cu scorul de 0-6, în fața celor de la Al-Ahli, la finalul lunii noiembrie.

Reclamă 4 / 0/3

În momentul de față, Abha se află pe locul al 16-lea în Arabia Saudită, cu 14 puncte adunate în cele 18 partide jucate. De asemenea, formația românului are cea mai slabă defensivă în campionat. Până în momentul de față, Abha a încasat uluitorul numărul de 48 de goluri de la startul sezonului.

În 20 de partide jucate pentru Abha, Ciprian Tătărușanu și-a păstrat de doar 2 ori poarta intactă.

(VEZI AICI REZUMATUL PARTIDEI DINTRE ABHA ȘI AL-HILAL)

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:39 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:21 Palermo – Reggiana LIVE VIDEO în AntenaPLAY (17:15). Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare! Echipele de start 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 Blackburn – Coventry (17:00) şi Hull City – Ipswich (22:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Şansă uriaşă pentru Ipswich 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni Vezi toate știrile
Citește și