Închide meniul
NEWS ALERT

Ciprian Tătăruşanu ar putea reveni la FCSB. Scenariul uluitor apărut în presa din Italia

Valentin Pîrcălabu Publicat: 8 iunie 2022, 12:11

Ciprian Tătăruşanu ar putea reveni la FCSB. Scenariul uluitor apărut în presa din Italia

Ciprian Tătăruşanu a fost titular în Chelsea - Milan 3-0

Ciprian Tătăruşanu câştigat titlul cu AC Milan | Profimedia

  • Ciprian Tătăruşanu ar putea reveni la FCSB
  • România – Finlanda, 11 iunie, 21:45, Antena 1

Ciprian Tătăruşanu ar putea reveni la FCSB. Anunţul incredibil a fost făcut în presa din Italia. Tătăruşanu a câştigat titlul cu AC Milan în acest sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jurnaliştii italieni susţin că Ciprian Tătăruşanu ar putea reveni la FCSB în această vară. Jurnaliştii italieni îşi argumentează ipoteza prin faptul că AC Milan ar vrea să îl aducă la echipă pe portarul de la Lazio, Thomas Strakosha. În acest context, Ciprian Tătăruşanu ar deveni al treilea portar al campioanei Italiei.

Astfel, jurnaliştii de la direttagoal.it susţin că acesta ar putea reveni la FCSB.

Reclamă

Ciprian Tătăruşanu ar putea reveni la FCSB

Românul şi-ar putea încheia cariera acolo unde a început-o. Într-adevăr, unde a început să joace la nivel înalt: vorbim despre Steaua Bucureşti (n.r. – FCSB)”, scriu jurbaliştii de la sursa mai sus citată.

Ciprian Tătăruşanu, crucial pentru AC Milan în sezonul în care a câştigat titlul

Ciprian Tătăruşanu a fost numit de Gazzetta dello Sport un jucător crucial pentru AC Milan, în sezonul în care rossonerii au câştigat titlul.

Reclamă

Portarul român a bifat 6 prezenţe pentru AC Milan în stagiunea recent încheiată, în care „diavolii” au cucerit titlul după o pauză de 11 ani.

Ciprian Tătăruşanu a fost crucial pentru AC Milan

Portarul în vârstă de 36 de ani a fost remarcat de prestigioasa publicaţie italiană. Acesta a fost în centrul atenţiei în derby-ul cu Inter din tur, care s-a terminat cu scorul de 1-1. Atunci, Tătăruşanu a apărat un penalty executat de Lautaro Martinez, şi astfel a evitat o înfrângere care ar fi putut cântări decisiv în vederea cuceriri titlului.

Astfel, Gazzetta dello Sport l-a inclus pe o listă a jucătorilor care, deşi nu au ieşit prea mult în evidenţă, au contribuit major la cucerirea titlului.

Reclamă 4 / 0/3

„Diavolii au pus mâinile pe trofeu și datorită celor care de obicei rămân în planul secund. Un lucru este clar: Milan nu a câștigat Scudetto datorită vedetelor sale, ci datorită întregii echipe”, au spus italienii de la Gazzetta dello sport.

Ciprian Tătăruşanu a fost pus în capul listei de jucători cruciali, dar rezerve, în sezonul în care Milan a cucerit titlul. Lista îi mai conţine pe Matteo Gabbia, care a bifat 8 prezenţe, Rade Krunic, cu peste 1400 de minute jucate, fără a fi titular de bază, Samu Castillejo, cu 5 apariţii pe teren în campionat, şi Daniel Maldini, care a avut 8 meciuri jucate, şi în două a fost titular.

Penalty-ul apărat de Tătăruşanu în faţa lui Lautaro, moment decisiv în sezonul lui Milan

Deşi a evoluat puţin, Ciprian Tătăruşanu a evitat o înfrângere decisivă în derby-ul cu Inter, şi italienii de la Gazzetta apreciază momentul mare reuşit de portarul român.

„Cel mai înalt punct? Nu, cel mai mare și mai decisiv: penalty-ul lui Lautaro apărat în derby-ul cu Inter din tur, care i-a permis lui Milan să remizeze și să păstreze avantajul în duelurile directe. A fost prezent și când «diavolii» au învins-o pe Roma, 2-1, pe Stadio Olimpico”, notează sursa citată anterior.

Ciprian Tătărușanu s-a retras de la națională în 2020

Ciprian Tătărușanu s-a retras de la naționala României în noiembrie 2020. În ultima vreme, însă, s-a discutat intens despre o posibilă revenire sub “tricolor”, în cazul în care Edi Iordănescu se va lovi de o urgență la nivelul portarilor.

În cele din urmă, selecționerul României nu l-a chemat pe “Tătă” pentru meciurile din Nations League, din luna iunie.

Recent, Iordănescu Jr. a discutat cu portarul de la Milan, care i-a transmis că va îmbrăca tricoul României cu o singură condiție.

Reclamă

”Nu este o situaţie foarte plăcută. E un subiect sensibil cu portarii. Niţă a fost în multe momente declarat de dumneavoastră cel mai bun. După meciul Inter – Sassuolo am vorbit puţin cu Radu, nu era tocmai fericit. Nu joacă aproape deloc.

Am avut o întâlnire amicală şi cu Tătăruşanu. A fost o discuţie mai complexă, am vrut să aflu toate motivele pentru care a decis să se retragă. Am înţeles poziţia lui. Dacă va veni un joc foarte important, în care vom avea probleme mari la nivel de portari, 3-4 care fac parte din nucleul principal, atunci e posibil să primim de la ‘Tătă’ o mână de ajutor”, a declarat Edi Iordănescu, în luna martie.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
7:50 LIVE VIDEOEliza Samara – Wang Yidi (ACUM, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 28 mart., 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 28 mart., 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”