Închide meniul

Ciprian Tătărușanu, cea mai mare notă din echipa lui Abha, chiar dacă a încasat 4 goluri. Punctajul obținut de portarul român

Alex Ioniță Publicat: 24 septembrie 2023, 9:52

Reclamă
Ciprian Tătărușanu, cea mai mare notă din echipa lui Abha, chiar dacă a încasat 4 goluri. Punctajul obținut de portarul român

Ciprian Tătărușanu, cea mai mare notă din echipa lui Abha, chiar dacă a încasat 4 goluri

Ciprian Tătărușanu, în timpul unui meci / Hepta

Ciprian Tătărușanu, cea mai mare notă din echipa lui Abha, chiar dacă a încasat 4 goluri. Portarul a primit un punctaj surprinzător, chiar dacă echipa sa a pierdut la scor ultima partidă disputată în campionatul din Arabia Saudită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Portarul de 37 de ani a fost titular în meciul dintre Al Wheda și Abha, care s-a încheiat cu scorul de 4-0. Echipa lui Ciprian Tătărușanu a ajuns astfel la 4 înfrângeri de la sosirea acestuia și ocupă locul al 13-lea în campionatul saudit.

Ciprian Tătărușanu, cea mai mare notă din echipa lui Abha, chiar dacă a încasat 4 goluri. Și-a salvat echipa în mai multe rânduri

Potrivit statisticilor oferite de sofascore.ro, Ciprian Tătărușanu a primit nota 7,5 după ultima partidă jucată de Abha, chiar dacă a încasat 4 goluri. Echipa românului putea să fie învinsă cu un scor mai mare, dar arbitrajul video le-a anulat un gol al adversarilor în minutul 28.

Partida a început cum nu se putea mai rău pentru echipa rommânului. Gazdele au trecut la conducerea partidei încă din minutul 8, după reușita lui Godwin. Jucătorii de la Al Wehda au mai înscris și în minutul 24, prin Al-Hafith și au intrat la cabine cu un avantaj de două goluri.

În repriza secundă, jucătorii pregătiți de Georgios Donis au mai înscris de două ori, prin Faycal Fajr și prin Odion Ighalo, fostul jucător de la Manchester United.

Reclamă

Chiar dacă a încasat 4 goluri, Ciprian Tătărușanu și-a salvat echipa în repetate rânduri, având în vedere că adversarii au trimis nu mai puțin de 12 șuturi către poarta românului. Nota lui „Tătă” este cea mai mare din echipa lui Abha.

De asemenea, tot potrivit statisticilor, de la transferul în Arabia Saudită, media notelor obținute de Ciprian Tătărușanu este de 7,15.

Pentru formația portarului care va încasa 3,5 milioane de euro în două sezoane urmează duelul cu Hajer, din Cupa Regelui. Meciul este programat pentru data de 27 septembrie și va începe de la ora 21:00.

Reclamă 4 / 0/3

Ce s-a întâmplat la debutul lui Tătărușanu, de la jumătatea lunii august

Tătăruşanu şi-a făcut debutul în etapa a doua a campionatului, în meciul de pe teren propriu cu Al-Raed. Tătăruşanu a închis poarta gazdelor, care s-au impus cu 1-0, graţie golului marcat de Al Ruwaili din minutul 57.

Fostul portar al naţionalei României a fost cel mai apreciat jucător de la Abha la finalul meciului, primind nota 8,7. Contul oficial de Twitter al celor de la Abha i-a dedicat şi o postare la finalul meciului cu Al-Raed:

„Notele jucătorilor noştri de la finalul partidei. Ciprian Tătăruşanu, top”, au scris atunci cei de la Abha pe Twitter.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV Vezi toate știrile
Citește și