Închide meniul

Ciprian Tătăruşanu, debut perfect în Arabia Saudită! Portarul român a fost cel mai bun jucător de pe teren

Alex Masgras Publicat: 20 august 2023, 9:23

Reclamă
Ciprian Tătăruşanu, debut perfect în Arabia Saudită! Portarul român a fost cel mai bun jucător de pe teren

Ciprian Tătăruşanu, debut perfect în Arabia Saudită

Ciprian Tătăruşanu / Profimedia

Ciprian Tătăruşanu, debut perfect în Arabia Saudită! Portarul român a evoluat în premieră pentru Abha, noua sa formaţie din Arabia Saudită. În partida din etapa a doua cu Al-Raed de pe teren propriu, Abha s-a impus cu 1-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Unicul gol al partidei a fost marcat de Al Ruwaili, în minutul 57. Tătăruşanu a păstrat poarta intactă, iar românul a primit cea mai bună notă a partidei.

Ciprian Tătăruşanu, debut perfect în Arabia Saudită! Portarul român a fost cel mai bun jucător de pe teren

Ciprian Tătăruşanu a debutat cu dreptul în Arabia Saudită. După ce s-a despărţit de AC Milan în această vară, portarul român a semnat cu Abha.

Tătăruşanu şi-a făcut debutul în etapa a doua a campionatului, în meciul de pe teren propriu cu Al-Raed. Tătăruşanu a închis poarta gazdelor, care s-au impus cu 1-0, graţie golului marcat de Al Ruwaili din minutul 57.

Fostul portar al naţionalei României a fost cel mai apreciat jucător de la Abha la finalul meciului, primind nota 8,7. Contul oficial de Twitter al celor de la Abha i-a dedicat şi o postare la finalul meciului cu Al-Raed:

Reclamă

„Notele jucătorilor noştri de la finalul partidei. Ciprian Tătăruşanu, top”, au scris cei de la Abha pe Twitter.

Abha a obţinut primele puncte din acest sezon şi se află pe locul 10, după primele două etape. În etapa a treia, echipa lui Ciprian Tătăruşanu va merge pe terenul celor de la Al-Taawon, formaţia care s-a impus cu 2-0 pe terenul echipei lui Cristiano Ronaldo, Al-Nassr.

Reclamă 4 / 0/3

Florin Tănase, primul gol la Al-Akhdoud! Andrei Burcă a fost şi el titular la formaţia din Arabia Saudită

Florin Tănase a marcat primul gol pentru formaţia din Arabia Saudită. Fostul căpitan de la FCSB, care a semnat cu nou-promovata în această vară, a deschis scorul în duelul din etapa a doua a campionatului din Arabia Saudită dintre Al-Akhdoud şi Al-Fateh.

Tănase a marcat în minutul 23 al partidei de pe teren propriu. În primă fază, românul a încercat să centreze, mingea a revenit la el la marginea careului de şase metri, după care l-a învins pe portarul advers cu un şut la colţul scurt.

Din nefericire pentru cei doi români, Al-Fateh a reuşit să întoarcă scorul până la pauză. Pentru oaspeţi au înscris Batna, în minutul 36, şi Tello, în minutul 45+2. În cele din urmă, Al-Fateh s-a impus cu 3-1, după ce Tello a realizat dubla în prelungiri.

Al-Akhdoud a încheiat partida în inferioritate numerică, după eliminarea lui Collado din minutul 71. Tănase şi Burcă au fost integralişti la gazde.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și