Închide meniul

Karim Benzema, la primul autogol din carieră! Starul francez, în centrul atenţiei în Arabia Saudită

Viviana Moraru Publicat: 20 octombrie 2023, 20:29

Reclamă
Karim Benzema, la primul autogol din carieră! Starul francez, în centrul atenţiei în Arabia Saudită

Karim Benzema, la primul autogol din carieră

Karim Benzema, în timpul unui meci la Al-Ittihad/ Profimedia

Karim Benzema a bifat primul autogol din carieră! Starul francez a marcat în propria poartă în Arabia Saudită, în duelul dintre Al-Ittihad şi Al-Taawon, încheiat cu scorul de 1-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Karim Benzema a fost integralist în duelul din etapa a 10-a din prima ligă din Arabia Saudită. Trupa fostului atacant al lui Real Madrid este fără victorie de trei etape.

Karim Benzema, la primul autogol din carieră

Karim Benzema a deschis scorul pentru Al-Ittihad în minutul 22 al duelului cu Al-Taawon. Atacantul francez a primit o centrare perfectă în careu, şi a marcat, cu o lovitură de cap imparabilă.

Ulterior, la patru minute distanţă, starul francez a fost din nou în centrul atenţiei. Benzema a „reuşit” un autogol, după un corner executat de Pedro.

Este primul autogol al lui Benzema, din întrega carieră, după cum notează onefootball.com. Ajuns la 35 de ani, câştigătorul Balonului de Aur nu a mai înscris până în prezent în propria poartă, indiferent de echipa la care a evoluat.

Reclamă

În acest sezon, Karim Benzema a bifat şapte meciuri la Al-Ittihad. Atacantul francez a marcat trei goluri, şi a oferit şi două assist-uri. Formaţia sa este pe locul trei în Arabia Saudită, cu 20 e puncte, acumulate după 10 runde disputate, fiind la trei punte distanţă de liderul Al-Hilal, echipă care are şi un meci în minus disputat.

Karim Benzema, în centrul unui scandal de proporţii

Karim Benzema a ajuns în centrul unui scandal de proporţii în Franţa. Totul după o postare de pe reţelele sociale a fostului star de la Real Madrid. Atacantul în vârstă de 35 de ani a stârnit controverse uriaşe.

Senatoarea partidului Republicanii, Valérie Boyer, a afirmat miercuri, într-o postare social-media, că dacă legăturile fotbalistului Karim Benzema cu Frăţia Musulmană vor fi dovedite, fotbalistului ar trebui să i se retragă atât Balonul de Aur, cât şi cetăţenia franceză.

Reclamă 4 / 0/3

În urmă cu câteva zile, atacantul francez al echipei saudite Al Nassr, Karim Benzema a luat poziţie în conflictul israeliano-palestinian în favoarea populaţiei palestiniene. „Toate rugăciunile noastre pentru locuitorii din Gaza, care sunt din nou victime ale acestor bombardamente nedrepte, care nu cruţă femei sau copii”, a scris el într-un tweet, duminică, 15 octombrie 2023.

Poziţia lui Benzema a fost criticată luni de ministrul de Interne al Franţei, Gérald Darmanin, care îl acuzase pe fostul jucător de la Real Madrid că are legătură cu Frăţia Musulmană, o organizaţie transnaţională considerată teroristă în Franţa. „Domnul Karim Benzema are legături notorii cu Frăţia Musulmană”, a declarat Darmanin pentru canalul francez de ştiri CNews, citat de news.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și