Închide meniul

Probleme mari pentru Ciprian Tătăruşanu! AC Milan a anunţat transferul oficial al altui portar

Dan Roșu Publicat: 3 ianuarie 2023, 16:32

Reclamă
Probleme mari pentru Ciprian Tătăruşanu! AC Milan a anunţat transferul oficial al altui portar

Probleme mari pentru Ciprian Tătăruşanu

Probleme mari pentru Ciprian Tătăruşanu / Profimedia Images

Probleme mari pentru Ciprian Tătăruşanu! AC Milan a anunţat transferul oficial al lui Devis Estiven Vasquez, un portar columbian de 24. Astfel, şansele românului de a fi titular pe San Siro scad dramatic, chiar şi după accidentarea lui Mike Maignan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„AC Milan e fericită să anunţe că Devis Estiven Vasquez Llach a fost transferat de Rossoneri de la Club Guarani. Portarul a semnat un acord valabil până în iunie 2026.

Probleme mari pentru Ciprian Tătăruşanu

Născut în Baranquilla, Devis a debutat la Guarani în 2021 şi a adunat 28 de prezenţe pentru echipa din Paraguay în campionat şi trei în Copa Libertadores. Acesta a ales să poarte numărul 77″, se arată pe site-ul oficial al milanezilor.

Chiar şi aşa, italienii îl cer titular în continuare pe Ciprian Tătărușanu! În actualul sezon, Ciprian Tătărușanu a bifat 12 meciuri în poarta celor de la Milan.

Mario Ielpo, fost portar la AC Milan cu peste 100 de meciuri jucate în Serie A, susține că i-au plăcut evoluțiile lui Ciprian Tătărușanu și că „Diavolii” ar trebui să conteze în continuare pe serviciile internaționalului român, până la revenirea lui Mike Maignan.

Reclamă

„A arătat că poate îndeplini acest rol. A jucat des, deci a spart deja gheața de mult. Nu este ușor să joci când știi că Maignan este unul dintre cei mai buni fotbaliști de la AC Milan.

A prestat bine, a avut câteva scăpări, dar și-a făcut treaba. Există o diferență clară de nivel între cei doi, dar Tătărușanu a dovedit că este o rezervă de încredere. Nu aș aduce alt portar decât dacă aș ști că Maignan lipsește următoarele șase luni, pentru că nu poți să îl ai doar pe Tătărușanu în Champions League.

Tătăruşanu a ajuns la Milan în 2020

Cragno și Sportiello? Sunt doi portari care îmi plac, dar nu e ușor să aperi la AC Milan. Nu e cert că ar veni și ar deveni imediat titulari. E foarte greu să transferi un portar titular în ianuarie”, a spus Ielpo, conform calciomercato.it.

Reclamă 4 / 0/3

Goalkeeper-ul, în vârstă de 36 de ani, a fost transferat de AC Milan, în toamna lui 2020, de la Olympique Lyon, pentru un milion de euro. Acesta mai are contract până în vara lui 2023 cu Diavolii, care, în acest moment, se află pe locul 2 din Serie A, cu 33 de puncte obținute după 15 meciuri jucate.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla Vezi toate știrile
Citește și