Închide meniul

Ciprian Tătărușanu și Andrei Cordea au retrogradat în Arabia Saudită! Seară „horror” pentru românii de la Abha și Al Tai

Alex Ioniță Publicat: 27 mai 2024, 23:16

Reclamă
Ciprian Tătărușanu și Andrei Cordea au retrogradat în Arabia Saudită! Seară „horror pentru românii de la Abha și Al Tai

Ciprian Tătărușanu și Andrei Cordea au retrogradat în Arabia Saudită!

Colaj cu Andrei Cordea și Ciprian Tătărușanu / Twitter și Profimedia

Ciprian Tătărușanu și Andrei Cordea au retrogradat în Arabia Saudită! Echipele Abha și Al-Tai nu au reușit să se mențină în prima ligă saudită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru a se salva de la retrogradare, Abha și Al-Tai aveau nevoie de victorii în ultima etapă a sezonului, cu Al Hazem, respectiv Al Okhdood.

Ciprian Tătărușanu și Andrei Cordea au retrogradat în Arabia Saudită!

Cu Ciprian Tătărușanu titular, Abha a trecut la conducerea partidei cu deja retrogradata Al Hazem, prin reușita lui Abdu, din minutul 47. Totuși, adversarii au întors soarta meciului prin Badamosi (min. 58) și Al Thani (min. 80).

Partida s-a încheiat cu scorul de 2-1, în favoarea celor de la Al Hazem, iar Abha a terminat sezonul din Arabia Saudită pe locul al 16-lea, care duce în Liga a 2-a.

De cealaltă parte, Al Tai a jucat în ultima etapă cu Al Okhdood, echipa lui Florin Tănase și Andrei Burcă. Echipa lui Andrei Cordea a prierdut partida cu scorul de 0-2, după reușitele lui Saviour (min. 42) și Tawamba (min. 50).

Reclamă
Reclamă 4

După acest rezultat, Al-Tai a terminat sezonul pe poziția a 17-a și a retrogradat în Liga a 2-a.

Campionatul saudit a fost câștigat de Al Hilal, la o diferență de 14 puncte față de echipa lui Cristiano Ronaldo, Al Nassr.

„Trei milioane plus bonusuri, nu s-a concretizat și nu a plecat în Germania”

Andrei Cordea a fost vândut de Gigi Becali în vara anului trecut. După ce nu a acceptat o ofertă venită din Bundesliga, patronul de la FCSB l-a cedat la Al-Tai, în schimbul sumei de 1,32 de milioane de euro. În momentul de față, românul este cotat la suma de 2 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Reclamă

„Mie îmi pare rău de Andrei că nu s-a concretizat oferta din Germania. Trei milioane plus bonusuri, nu s-a concretizat și nu a plecat în Germania. Gigi Becali a cerut mai mult. A avut înainte de Augsburg o discuție, nu a venit o ofertă concretă pentru că s-au cerut foarte mulți bani atunci, chiar înaintea meciului de la West Ham când a marcat.

Nu este greu de negociat pentru că are sumele lui. Câteodată după ce nu mai joacă jucătorul, mă uit și la ce s-a întâmplat cu Compagno, să dai nu milion și jumătate și să îl vinzi cu 120.000. Mi se pare o pierdere, dar așa e Gigi. La Cordea a cerut 8 milioane înainte de meciul cu West Ham, a cerut 10 ca să lase la 8”, a spus Rică Neaga, la fanatik.ro.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
0:16

Calculele calificării „tricolorilor” în optimile EURO 2024, după egalul dintre Croaţia şi Italia. Rezultat perfect pentru România

23:55 24 iun.

Croaţia – Italia 1-1 şi Albania – Spania 0-1. Italienii s-au calificat dramatic în optimi! Croaţia, şanse mari să fie eliminată

23:39 24 iun.

Luka Modric, în lacrimi după ce a marcat în Croaţia – Italia! Recordul spulberat de starul lui Real Madrid

22:49 24 iun.

FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile

22:40 24 iun.

Universitatea Craiova a învins-o pe Legia Varşovia în stagiul de pregătire din Austria! Mihai Căpăţână a înscris cu un şut superb

22:27 24 iun.

Starul Belgiei, obiectiv uriaş la EURO 2024: „Vreau să câştig turneul!” Mesajul categoric înaintea duelului decisiv cu Ucraina

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 3 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 Portugalia – Cehia 2-1. Portughezii au marcat golul victoriei în prelungirile meciului. Debut cu dreptul pentru Ronaldo la EURO 6 Ce cotă incredibilă are România la calificarea în „optimile” EURO 2024. Tricolorii, lideri în Grupa E după ce au umilit Ucraina
Citește și