Închide meniul

Ciprian Tătărușanu și Andrei Cordea au retrogradat în Arabia Saudită! Seară „horror” pentru românii de la Abha și Al Tai

Alex Ioniță Publicat: 27 mai 2024, 23:16

Reclamă
Ciprian Tătărușanu și Andrei Cordea au retrogradat în Arabia Saudită! Seară „horror pentru românii de la Abha și Al Tai

Ciprian Tătărușanu și Andrei Cordea au retrogradat în Arabia Saudită!

Colaj cu Andrei Cordea și Ciprian Tătărușanu / Twitter și Profimedia

Ciprian Tătărușanu și Andrei Cordea au retrogradat în Arabia Saudită! Echipele Abha și Al-Tai nu au reușit să se mențină în prima ligă saudită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru a se salva de la retrogradare, Abha și Al-Tai aveau nevoie de victorii în ultima etapă a sezonului, cu Al Hazem, respectiv Al Okhdood.

Ciprian Tătărușanu și Andrei Cordea au retrogradat în Arabia Saudită!

Cu Ciprian Tătărușanu titular, Abha a trecut la conducerea partidei cu deja retrogradata Al Hazem, prin reușita lui Abdu, din minutul 47. Totuși, adversarii au întors soarta meciului prin Badamosi (min. 58) și Al Thani (min. 80).

Partida s-a încheiat cu scorul de 2-1, în favoarea celor de la Al Hazem, iar Abha a terminat sezonul din Arabia Saudită pe locul al 16-lea, care duce în Liga a 2-a.

De cealaltă parte, Al Tai a jucat în ultima etapă cu Al Okhdood, echipa lui Florin Tănase și Andrei Burcă. Echipa lui Andrei Cordea a prierdut partida cu scorul de 0-2, după reușitele lui Saviour (min. 42) și Tawamba (min. 50).

Reclamă
Reclamă 4

După acest rezultat, Al-Tai a terminat sezonul pe poziția a 17-a și a retrogradat în Liga a 2-a.

Campionatul saudit a fost câștigat de Al Hilal, la o diferență de 14 puncte față de echipa lui Cristiano Ronaldo, Al Nassr.

„Trei milioane plus bonusuri, nu s-a concretizat și nu a plecat în Germania”

Andrei Cordea a fost vândut de Gigi Becali în vara anului trecut. După ce nu a acceptat o ofertă venită din Bundesliga, patronul de la FCSB l-a cedat la Al-Tai, în schimbul sumei de 1,32 de milioane de euro. În momentul de față, românul este cotat la suma de 2 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Reclamă

„Mie îmi pare rău de Andrei că nu s-a concretizat oferta din Germania. Trei milioane plus bonusuri, nu s-a concretizat și nu a plecat în Germania. Gigi Becali a cerut mai mult. A avut înainte de Augsburg o discuție, nu a venit o ofertă concretă pentru că s-au cerut foarte mulți bani atunci, chiar înaintea meciului de la West Ham când a marcat.

Nu este greu de negociat pentru că are sumele lui. Câteodată după ce nu mai joacă jucătorul, mă uit și la ce s-a întâmplat cu Compagno, să dai nu milion și jumătate și să îl vinzi cu 120.000. Mi se pare o pierdere, dar așa e Gigi. La Cordea a cerut 8 milioane înainte de meciul cu West Ham, a cerut 10 ca să lase la 8”, a spus Rică Neaga, la fanatik.ro.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:50

VIDEOIsack Hadjar, cel mai rapid pilot în antrenamentele din Formula 2 din Belgia! Calificările sunt la 16:05, LIVE în AntenaPLAY

12:44

Nadia Comăneci, încrezătoare înaintea Jocurilor Olimpice 2024! Proba din gimnastică cu şanse la medalie: „E loz în plic”

12:07

Saul Alvarez îşi pune centurile în joc! Cu cine se va lupta Canelo

11:30

VIDEOAntrenamentele din etapa de Formula 3 a Marelui Premiu al Belgiei au fost în AntenaPLAY! Luke Browning, cel mai bun timp

11:29

Probleme mari în Franţa, înaintea debutului Jocurilor Olimpice: „atac masiv pentru a paraliza reţeaua TGV”

11:25

România a coborât în clasamentul coeficienţilor UEFA! Pe ce loc am ajuns după rezultatele din preliminarii

1 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 2 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 3 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 4 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus” 5 Cum ar putea arăta primul 11 al Universităţii Craiova în duelul cu Maribor (Antena Stars şi AntenaPLAY, 21:15) 6 Dosar penal pentru Gică Craioveanu după ce a fost prins la volan cu permisul suspendat
Citește și