Închide meniul

Clasamentul final pentru Balonul de Aur 2022 ar fi fost dezvăluit! Karim Benzema, fără rival. Surprize mari pe listă

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 1 octombrie 2022, 19:49

Clasamentul final pentru Balonul de Aur 2022 ar fi fost dezvăluit! Karim Benzema, fără rival. Surprize mari pe listă

Carlo Ancelotti, declaraţii măgulitoare despre Karim Benzema, după Real Madrid - Eintracht Frankfurt 2-0

Karim Benzema, încă un pas spre Balonul de Aur / Profimedia Images

Clasamentul final pentru Balonul de Aur 2022 ar fi fost dezvăluit cu două săptămâni înainte de decernarea mult râvnitului trofeu. După cum era de aşteptat, Karim Benzema nu a avut rival.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lista apărută în mediul online cu clasamentul final s-a viralizat în scurt timp. Karim Benzema ar fi primit 521 de voturi şi este marele câştigător.

Sadio Mane, locul secund, a primit 298 de voturi, iar podiumul este completat de Vinicius Jr, care are 190 de voturi.

Clasamentul final pentru Balonul de Aur 2022 ar fi fost dezvăluit

Mohamed Salah ocupă locul patru, cu 179 de voturi, în timp ce Robert Lewandowski ocupă locul 5, 99 voturi. Pe locul şase este Kylian Mbappe, cu 94 voturi. Cristiano Ronaldo, câştigătorul a cinci Baloane de Aur, este pe locul 12 în clasament.

Șocul este reprezentat de absența lui Lionel Messi de pe listă. Este pentru prima oară în cariera starului argentinian, începând din 2005, când nu prinde lista nominalizaților pentru Balonul de Aur.

Reclamă

 

Reacția lui Karim Benzema, după ce Lionel Messi a spus că merită să câștige Balonul de Aur

Karim Benzema a reacționat după ce Lionel Messi a declarat că francezul e favorit să câștige Balonul de Aur. Atacantul lui Real Madrid e flatat de cuvintele argentinianului.

Reclamă 4 / 0/3

„Am auzit cuvintele lui Messi și m-au făcut fericit, foarte fericit. Mai ales că au venit de la un asemenea jucător. Asta îmi oferă motivație să fac și mai multe lucruri„, a spus Karim Benzema, conform mundodeportivo.com.

Atacantul francez a făcut un sezon de vis şi nu a avut rival în lupta pentru titlul de golgheter în Spania. A marcat 27 de goluri, cu 9 mai mult decât Iago Aspas. Benzema a fost şi cel mai bun marcator al sezonului din Liga Campionilor, cu 15 reuşite. Urmăritorul său, Robert Lewandowski, a înscris de 13 ori.

În luna aprilie, Karim Benzema avea cota 2.5 la câştigarea Balonului de Aur 2022. Înaintea finalei cu Liverpool, bookmakerii îi ofereau 1.33, în timp ce Mohamed Salah avea cota 1.33. Victoria lui Real Madrid, de pe Stade de France, l-a făcut pe Karim Benzema să nu mai aibă rival.

Kylian Mbappe: „Voi câștiga Balonul de Aur la PSG!”

Kylian Mbappe e sigur că nu are nevoie să se transfere la Real Madrid ca să câștige Balonul de Aur. Starul francez vrea să cucerească prestigiosul trofeu la PSG.

Kylian Mbappe a refuzat în ultima clipă un transfer la Real Madrid în această vară, după ce PSG i-a oferit un contract faraonic. Jucătorul de 23 de ani e sigur că poate obține la Paris aceleași performanțe ca în Spania.

„Real este o mașinărie care câștigă Baloane de Aur, trebuie să recunoaștem. Există un adevărat „know-how” la acest club, dar cel mai important lucru ești tu. Nu clubul îți va câștiga Balonul de Aur, ci tu. Rămân convins că într-o zi o voi putea câștiga Balonul de Aur la PSG!”, a spus Kylian Mbappe pentru France Football, citat de as.com.

Kylian Mbappe a fost nominalizat pe lista celor 30 de candidați care se luptă pentru câștigarea Balonului de Aur. Marele favorit este Karim Benzema, de la Real Madrid.

Reclamă

Cu PSG, Kylian Mbappe a câștigat patru titluri de campion al Franței, trei cupe ale Franței, două Cupe ale Ligii și trei Supercupe. A jucat și o finală UEFA Champions League, pierdută însă cu Bayern Munchen.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și