Închide meniul

Claudiu Keșeru, obligat să-i refuze pe arabi. "Cei de la Ludogoreț au spus că mă așteaptă la ieșirea din oraș :D"

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 aprilie 2020, 19:02

Reclamă
Claudiu Keșeru, obligat să-i refuze pe arabi. "Cei de la Ludogoreț au spus că mă așteaptă la ieșirea din oraș :D"

Abaca Press / AA/ABACA

Claudiu Keșeru își dorește să rămână la Ludogoreț

Golgheterul verzilor nu duce lipsă de oferte. A fost anunțat, de impresarul său, că Al-Rayyan îi oferă un salariu uriaș pentru a juca în Qatar. Sunt șanse mici ca mutarea să se concretizeze.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Claudiu Keșeru, aproape de a semna un nou contract cu Ludogoreț

Banii arabilor nu îl atrag pe Claudiu Keșeru. Veteranul de 33 de ani este pe punctul de a refuza o ofertă de senzație de la Al-Rayyan. Românul a făcut dezvăluirea într-un interviu acordat cotidianului Meridian.

"De fiecare dată când a fost interes pentru mine, cei de la Ludogoreț au spus că nu mă lasă să plec. Mai mult, mi-au spus că mă așteaptă la ieșirea din oraș pentru a nu putea pleca. Glumesc! Cu siguranță, prima opțiune pe care o am este să rămân aici", a declarat atacantul naționalei tricolore.

Keșeru a stabilit deja, cu campionii Bulgariei, detaliile noii înțelegeri. Pandemia de Covid-19 i-a dat puțin planurile peste cap. 

"Ne-am înțeles asupra noului contract. Mă simt bine în Bulgaria și îmi doresc să fiu, în continuare, parte din această echipă. După criză, câteva lucruri se pot schimba, mai ales că clubul a impus deja restricții financiare. Dacă se va întâmpla asta, îi înțeleg în totalitate și decizia se poate modifica. Reiterez că îmi doresc să rămân!", a specificat Claudiu Keșeru.

Reclamă
Reclamă 4

Fostul atacant al Stelei are cifre de senzație în Bulgaria. Keșeru a înscris, pentru Ludogoreț, 95 de goluri în 139 de meciuri de campionat.

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40 27 iul.

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35 27 iul.

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33 27 iul.

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22 27 iul.

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06 27 iul.

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și