Închide meniul

Claudiu Keșeru, obligat să-i refuze pe arabi. "Cei de la Ludogoreț au spus că mă așteaptă la ieșirea din oraș :D"

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 aprilie 2020, 19:02

Claudiu Keșeru, obligat să-i refuze pe arabi. "Cei de la Ludogoreț au spus că mă așteaptă la ieșirea din oraș :D"

Abaca Press / AA/ABACA

Claudiu Keșeru își dorește să rămână la Ludogoreț

  • Claudiu Keșeru este din 2015 în Bulgaria
  • Cu Ludogoreț a câștigat patru titluri
  • Contractul său expira la finalul sezonului

Golgheterul verzilor nu duce lipsă de oferte. A fost anunțat, de impresarul său, că Al-Rayyan îi oferă un salariu uriaș pentru a juca în Qatar. Sunt șanse mici ca mutarea să se concretizeze.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Claudiu Keșeru, aproape de a semna un nou contract cu Ludogoreț

Banii arabilor nu îl atrag pe Claudiu Keșeru. Veteranul de 33 de ani este pe punctul de a refuza o ofertă de senzație de la Al-Rayyan. Românul a făcut dezvăluirea într-un interviu acordat cotidianului Meridian.

"De fiecare dată când a fost interes pentru mine, cei de la Ludogoreț au spus că nu mă lasă să plec. Mai mult, mi-au spus că mă așteaptă la ieșirea din oraș pentru a nu putea pleca. Glumesc! Cu siguranță, prima opțiune pe care o am este să rămân aici", a declarat atacantul naționalei tricolore.

Reclamă

Keșeru a stabilit deja, cu campionii Bulgariei, detaliile noii înțelegeri. Pandemia de Covid-19 i-a dat puțin planurile peste cap. 

"Ne-am înțeles asupra noului contract. Mă simt bine în Bulgaria și îmi doresc să fiu, în continuare, parte din această echipă. După criză, câteva lucruri se pot schimba, mai ales că clubul a impus deja restricții financiare. Dacă se va întâmpla asta, îi înțeleg în totalitate și decizia se poate modifica. Reiterez că îmi doresc să rămân!", a specificat Claudiu Keșeru.

Reclamă

Fostul atacant al Stelei are cifre de senzație în Bulgaria. Keșeru a înscris, pentru Ludogoreț, 95 de goluri în 139 de meciuri de campionat.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:48 Costel Gâlcă urmează să semneze cu Universitatea Craiova! Lovitură dată de Mihai Rotaru 22:39 Boris Becker cere timp pentru Simona Halep, după revenirea în circuitul WTA! Ce şanse îi dă pentru a câştiga un Grand Slam 22:22 LIVE VIDEOSouthampton – Preston se joacă ACUM în AntenaPLAY. „Sfinţii” încă speră la promovarea directă în Premier League 22:10 LIVE VIDEOFamalicao – Sporting Lisabona se joacă ACUM în AntenaPLAY. „Leii” pot face un pas uriaş către titlu în Liga Portugal 21:55 LIVE TEXTBarcelona – PSG şi Borussia Dortmund – Atletico Madrid se joacă ACUM! Istvan Kovacs, la centru în meciul „de foc” al catalanilor 21:28 Ce salariu îi pregăteşte Dan Şucu lui Marius Şumudică, la Rapid! „Şumi”, în pole-position să-i ia locul lui Cristiano Bergodi 21:20 VIDEOMomente uluitoare înainte de Barcelona – PSG! Fanii catalani au atacat, din greşeală, autocarul echipei lui Xavi 20:59 Ladislau Boloni, verdict dur despre transferul lui Florinel Coman! Cum a descris plecarea în Qatar a jucătorului de la FCSB 20:59 Bernadette Szocs – Prithika Pavade LIVE VIDEO (marţi, 17:00, AntenaPLAY). „Finala” Grupei 11 de la Cupa Mondială Macao 2024 20:27 FotoIlie Năstase, apariţie de gală alături de soţie! Ioana a strălucit pe covorul roşu la lansarea filmului despre viaţa lui „Nasty” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Claudiu Keșeru, dezvăluiri din era Laurențiu Reghecampf de la FCSB
Liga 1 • 3 apr., 21:51
Claudiu Keșeru, dezvăluiri din era Laurențiu Reghecampf de la FCSB. Cui i se datorează marile performanțe
Lovitură neaşteptată pentru Gică Hagi
Liga 1 • 2 apr., 18:07
Lovitură neaşteptată pentru Gică Hagi! Titularul dorit de Gigi Becali la FCSB a refuzat prelungirea contractului cu Farul
Claudiu Keşeru a auzit ce a declarat Octavian Popescu şi l-a trimis la psiholog
Liga 1 • 26 ian., 8:27
Claudiu Keşeru a auzit ce a declarat Octavian Popescu şi l-a trimis la psiholog: „Trebuie să se scuture puţin!”
Claudiu Keşeru a avut un mesaj savuros pentru Darius Olaru după ce acesta a reuşit un hat-trick cu UTA
Liga 1 • 25 ian., 19:00
Claudiu Keşeru, mesaj savuros pentru Darius Olaru după ce acesta a reuşit un hat-trick cu UTA: „I-am zis doar asta!”
România, cap de serie la tragerea la sorţi a grupelor Ligii Naţiunilor
Echipa naţională • 10 ian., 12:24
Două amicale pentru România, în luna iunie! Cu cine se vor duela „tricolorii” înainte de EURO 2024