Închide meniul

„Clovnule! Nu îți e rușine? Toată țara a văzut!” Mircea Lucescu, un car de nervi! Antrenorul lui Dinamo Kiev a fost implicat într-un scandal monstru de arbitraj

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 1 noiembrie 2021, 16:50

„Clovnule! Nu îți e rușine? Toată țara a văzut! Mircea Lucescu, un car de nervi! Antrenorul lui Dinamo Kiev a fost implicat într-un scandal monstru de arbitraj

Mircea Lucescu, un car de nervi

Profimedia

Mircea Lucescu, implicat într-un scandal monstru de arbitraj

Totul s-a întâmplat în victoria din deplasare a lui Dinamo Kiev cu Mariupol, scor 3-2. Potrivit sport.ua, Vitaliy Romanov, arbitrul meciului, a încheiat partida mai devreme și a oprit un contraatac important al echipei lui Mircea Lucescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mijlocașul Benjamin Verbic a fost primul care a reacționat. Acesta a gesticulat și a fost „taxat” cu un cartonaș galben. Și portarul Denis Boyko a fost sancționat pentru protest.

Mircea Lucescu a fost un car de nervi. „Nu poți face asta! Sunt 10 secunde! Ai făcut-o de două ori!”, a răbufnit experimentatul antrenor, potrivit sursei citate.

Emil Karas, secundul lui „Il Luce”, și-a ieșit și el din minți. „Clovnule! Nu îți e rușine? Toată țara a văzut ce ai făcut!”, a reacționat acesta, după care a primit cartonașul galben.

În urma succesului cu Mariupol, Dinamo Kiev rămâne lider în Ucraina, cu 35 de puncte, la 3 distanță de rivala Șahtior.

Reclamă
Citește și:

Ovidiu Haţegan îl arbitrează pe Mircea Lucescu, în Liga Campionilor

O brigadă română cu Ovidiu Haţegan la centru va conduce meciul pe care echipa antrentă de Mircea Lucescu, Dinamo Kiev, îl va disputa cu FC Barcelona, în Liga Campionilor.

El va fi ajutat de asistenţii Mircea Grigoriu şi Sebastian Gheorghe, precum şi de rezerva Radu Petrescu. În camera VAR vor fi italienii Marco Di Bello şi Maurizio Mariani.

Meciul Dinamo Kiev – FC Barcelona va avea loc, marţi, de la ora 19.45, la Kiev, în etapa a IV-a a Grupei D a Ligii Campionilor.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-2. David Miculescu a dat lovitura! Florinel Coman, schimbat după ce a deschis scorul 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni Vezi toate știrile
Citește și