Închide meniul

Clubul de tradiţie din Europa la care Radu Drăguşin visează să joace! Viitorul i-a fost stabilit: „100% acolo va juca!”

Viviana Moraru Publicat: 28 noiembrie 2023, 17:36

Reclamă
Clubul de tradiţie din Europa la care Radu Drăguşin visează să joace! Viitorul i-a fost stabilit: „100% acolo va juca!

Clubul de tradiţie din Europa la care Radu Drăguşin visează să joace

Radu Drăguşin, în timpul unui meci la Genoa/ Profimedia

S-a aflat clubul de tradiţie din Europa la care Radu Drăguşin visează să joace. Florin Manea, impresarul fundaşului naţionalei, a dezvăluit că stopperului îi place AC Milan. Manea a mai dat asigurări că în vară, Drăguşin se va transfera la un club de top.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Drăguşin are parte de un sezon de vis. Fundaşul este titular indiscutabil la Genoa, iar alături de echipa naţională, a reuşit să se califice la EURO 2024.

Clubul de tradiţie din Europa la care Radu Drăguşin visează să joace

Florin Manea a dezvăluit că Radu Drăguşin s-a înţeles cu oficialii celor de la Genoa, în privinţa unei prelungiri a contractului. Însă, impresarul a declarat că „grifonii” sunt dispuşi să-l cedeze în vară pe fundaşul central al naţionalei, în schimbul sumei de 30 de milioane de euro.

De asemenea, Florin Manea a mai mărturisit că lui Radu Drăguşin îi place AC Milan, însă şi fotbalul din Premier League îl încântă pe fundaşul naţionalei.

„Vreau să spun că, 100%, până în vara viitoare, Radu va juca într-un club nu puternic, foarte puternic! La unul din top 10 din lume. Vrea să fie în Premier League, dar să știi că și Milan îi place foarte mult.

Reclamă
Reclamă 4

Trebuie să se înțeleagă mai întâi cu Genoa, că pretențiile lor sunt foarte mari. Avem pe masă o ofertă de prelungire a contractului. Ne-am înțeles, dar am spus că dacă vine un club care ne place, vrem să plecăm pentru aproximativ 30 de milioane de euro”, a declarat Florin Manea, conform jurnalistului britanic Chris Wheatley.

Radu Drăguşin îşi prelungeşte contractul cu Genoa

Radu Drăguşin îşi prelungeşte contractul cu Genoa. Anunţul a fost făcut de Florin Manea, agentul fundaşului român de 21 de ani. Salariul lui Drăguşin va creşte substanţial. În acest moment, el are 600.000 de euro pe sezon, urmând să câştige peste un milion de euro potrivit noului contract.

„În momentul în care au venit cu această ofertă de prelungire a contractului (n.r.- cei de la Genoa), am vorbit despre mărirea substanțială a salariului. E un salariu foarte bun, peste ce s-a scris, peste un milion de euro. Când au venit cu această propunere, am spus că există interes mare din Anglia, vrem ca Genoa să câștige bani de pe urma lui, dar să știm și noi o sumă.

Reclamă

Au spus că în jurul a 30 de milioane (n.r.- e suma pentru care l-ar lăsa să plece). Nu ne grăbim să plecăm de la Genoa, dar dacă vine o ofertă de 30 de milioane în iarnă, ar fi nebuni să o refuze, chiar dacă au nevoie de el. Pentru Genoa, cel mai scump transfer din istorie e de 30 de milioane. Radu l-ar egala.

Un club foarte important din Anglia este aproape să se decidă la 30 de milioane de euro. Nu am nimic concret, toți îl vor, tatonează, îl urmăresc, mă sună să mă întrebe de caracterul lui, dar nu am nimic concret. De asta vreau să semnăm prelungirea cât mai repede”, a declarat Florin Manea, la digisport.ro.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:55

Irina Begu și Ana Bogdan, eliminate de la Jocurile Olimpice 2024! Româncele, învinse de Swiatek și Paolini

14:53

Ion Ţiriac, derapaj incredibil după ce a văzut ceremonia din Franţa: „Ăsta este Parisul, cu travestiții, cu homosexualii”

14:37

VIDEOVerstappen, cel mai rapid în ultimul antrenament din Marele Premiu al Belgiei! Calificările, pe Antena 3 CNN și AntenaPLAY, 16:45

14:27

Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş s-au calificat în semifinale la dublu vâsle feminin, la Jocurile Olimpice 2024

14:16

„Nu trebuie deranjat, vrem o medalie!” Camelia Potec, ultimele detalii înainte ca David Popovici să debuteze la Jocurile Olimpice

14:03

Sepsi – Dinamo, LIVE TEXT, 22:00! „Câinii”, fără victorie la Sfântu Gheorghe de cinci ani! Echipele probabile

1 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și